- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.861
Ahh loorim ahhhh nazar ettin kis netime gidi geli gidi geli
kizlarrrrrrrrrrrr, nasilsinizzz?
Ahh loorim ahhhh nazar ettin kis netime gidi geli gidi geli
kizz ben niyde nazar ediyimoglen benim gidip geliyoduu simdide sana bulasti bu illet herhalde
hoşgeldın mıamoremm
hosgeldin miamoremm
Hoşgeldin canim
evet baKTIMMMM geldımmmm sen ne yapıyorsunnnnnnnnnnnn oglusun gelıyorsunnnnnn benımde kızım hatırlarmısın eskı konusmamızı dunur olacagız demıstıkkkkk allah allah
hoşş geldinnnn cankuşşşummmm
hosbuldukk sekerimmmm, naber? Schützenfest basladi mi orada da? ben bugün gidebildim, gecen sene bayagi eglenmistim simdi iki canli olunca cok eglenemedim:))
tatlimmmmmm iki gündür dogru dürüst görüsemiyoruz yaewww... benim misafirler falannn. ne aldiniz annenize yaa ben ne alsam acaba yarin carsiya gitmeyi düsünüyorummm
canim cok gecmis olsunn Insallah en kisa zamanda duzelir ablan
burada eylulde basliyomus canimm hic gitmedim biliyorum
hosbulduk canimmm, okudum biraz.. cok ecmis olsun, derdi veren Rabbim sifasinida tez verir insaallllahhhhh.. dualarimiz sizinle...
ben annisime mektup gonderdim ilk kez bakalim ne zaman oraya ulasicak
hadi yawwww civar köylerde vardir. internet gazetesinden bakkkk. köylerinkide fena olmuyor...
iyiyimissssss, aglatcan kadini yaniii:))) bende ya ablamla yada arkadasimdan rica edicemm kocamannn bir cicekkkk
benimde ablam ayni sehirde olsaydi bende oyle dusunmustum ama malesef o yuzden ilkleri gerceklestiriyim dedim mektup yazdim ilk oldugu icin sacmaladim herhalde
lorııııııııııııııııııııııııı evet habıbtemmmm benımkı tekmelıyor tekvandocu bugun benım dogum gunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama hıc hevesım yok canım skkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?