Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet baKTIMMMM geldımmmm sen ne yapıyorsunnnnnnnnnnnn oglusun gelıyorsunnnnnn benımde kızım hatırlarmısın eskı konusmamızı dunur olacagız demıstıkkkkk allah allah

evet baKTIMMMM geldımmmm sen ne yapıyorsunnnnnnnnnnnn oglusun gelıyorsunnnnnn benımde kızım hatırlarmısın eskı konusmamızı dunur olacagız demıstıkkkkk allah allah

napiyim alpinimm habibtemm ayni valla devam ediyoruz gobusu buyutmeyle ugrasiyoruz evet oglusum oluyo hatirlamam mi eskiden diyoduk biz dunur olucaz diye gordun mu bak Dunurcumm sen nasilsin naz iremimiz ne yapiyo

tatlimmmmmm iki gündür dogru dürüst görüsemiyoruz yaewww... benim misafirler falannn. ne aldiniz annenize yaa ben ne alsam acaba yarin carsiya gitmeyi düsünüyorummm

ben annisime mektup gonderdim ilk kez bakalim ne zaman oraya ulasicak

iyiyimissssss, aglatcan kadini yaniii:))) bende ya ablamla yada arkadasimdan rica edicemm kocamannn bir cicekkkk

benimde ablam ayni sehirde olsaydi bende oyle dusunmustum ama malesef o yuzden ilkleri gerceklestiriyim dedim mektup yazdim ilk oldugu icin sacmaladim herhalde

lorııııııııııııııııııııııııı evet habıbtemmmm benımkı tekmelıyor tekvandocu bugun benım dogum gunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama hıc hevesım yok canım skkın

Aaaaa dogum gunu bebesinin suratı asık olmaz tatlım iyi doğdun güzel kiscem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…