Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaa Kızlar Benim Adet Tarihim yine gecikti.:26:
Geçen ay 23-24'ü Gibi Olurum diyodum. Olmadım.
Bende Merak ettim acaba hamilemiyim Diye. Test aldım yaptım bundan 3 gün Önce ama negatif Çıktı:26::26:
Adette Olmadım Ne demek oluyo Bu Şimdii

kızlar bi sorum olacak.. 4 aydır korunmuyoruz son hep 28 günde bir adet olurken bu son 3 aydır iki üç hatta dört gün gecikiyor çok ümitleniyorum ne yazıkki ( sizce neden öyle oldu?

kızlar bi sorum olacak.. 4 aydır korunmuyoruz son hep 28 günde bir adet olurken bu son 3 aydır iki üç hatta dört gün gecikiyor çok ümitleniyorum ne yazıkki ( sizce neden öyle oldu?

olabiliyo canim böyle hatta daha cok gecikenlerde oluyo...stresten havadan hormonal degisiklikten olabilio..hap ne kullandiysan birakinca kesin oluyo

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum bır daha qırermıyım bılmıyorum bır dıyeceqınızvar mı ?????????????

kızlar ben cıkıyorum bır daha qırermıyım bılmıyorum bır dıyeceqınızvar mı ?????????????

kız ne oldu yorum kaldırıldımı niye gidiyon ben de gidip annemlere gidicektim kardeşime foto koydurucaktım neysew ben öğreniyim sanada koyarım

berayimm ana baya gecmis reglinn biraz durda bi daha bi test yap..nerdeyse 10 gecmis o zaman kanda baktirsaydin keske bide

kız ne oldu yorum kaldırıldımı niye gidiyon ben de gidip annemlere gidicektim kardeşime foto koydurucaktım neysew ben öğreniyim sanada koyarım
halloldu canım . ya bu aralar bıraz duyqusalım bir duyqusal fılm acıp ızleyıp aqlamak ıstıyorum hıckıra hıckıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…