- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.581
abbooowwwwnası da destekliyorlar birbirleriniama tenha da yakalarim tek tek
bütün kısçeler burdayken ne güzel oluyo yaa
sen bilersinneden saçımı yoldun,yasık değil mi bana
Bencedebütün kısçeler burdayken ne güzel oluyo yaa
allah kabul etsin canımEvet canım doğru diyorsun ! Ikı gundur ıyıyım ! Koşu bandına geciyorum birazdan yazarımilk önce namazımı kılayım da yeni pabuç aldım koşu bandı için onları giycem !
nası da destekliyorlar birbirleriniama tenha da yakalarim tek tek
yooo çok zevkli oluyoBencede
Bişe başka smile yapsak harbim yorulmadinmikivirmaktan
Allah kabul etsinEvet canım doğru diyorsun ! Ikı gundur ıyıyım ! Koşu bandına geciyorum birazdan yazarımilk önce namazımı kılayım da yeni pabuç aldım koşu bandı için onları giycem !
Nasi yapsın buldu benim gibi dünyanın en gözel garisinibencede arbim bizsiz yapamıyon demi
sen bilersinsuçunu
evetttbencede arbim bizsiz yapamıyon demi
sen bilersinsuçunu
seni tahrikBencede
Bişe başka smile yapsak harbim yorulmadinmikivirmaktan
prangalarlan bağlandım sana dönyanın en zekzi garısıNasi yapsın buldu benim gibi dünyanın en gözel garisinigidermi hec
Allah kabul etsinrosem akşam namazımı bizde daha çok var okunmasına
allah kabul etsin canım
Uğurlu gelir ins yeni pabucun rosem.rabbim.kabul etsin namazını ve yaptığın dualari insEvet canım doğru diyorsun ! Ikı gundur ıyıyım ! Koşu bandına geciyorum birazdan yazarımilk önce namazımı kılayım da yeni pabuç aldım koşu bandı için onları giycem !
sen dünyanın en gözel garısıNasi yapsın buldu benim gibi dünyanın en gözel garisinigidermi hec
Kısçelerim birşey dicem kocişlerden bu ara ilgigöremiyorsunuz sanırım birbirinize sardınız her ondan Didim
anladım rosem ALLAH KABUL ETSİNTatlım ikindiyi kılmadım daha akşam beste okuyor ! Âmin canım Sağol !dualarım sizlerle
Sağol kışçem aminnn
Abowwwwwprangalarlan bağlandım sana dönyanın en zekzi garısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?