- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.721
kolay gelsin canım efeden fırsat buluyorsanız iyi benimkide aksama abajuru ac fantasi yapak dıyı kac gündür hasret kadı
Normalse kadın hasta olur beninde adam asta münasip bir tarafından
eymenin canim ilk yas günüSen bılırsın canım sende bana özelden yaz merak ettim şimdi !
Kimin doğum gunü canım ? Bence yeterli daha ne olsun ellerıne sağlık ben onların hiç birini yıyemıyorum o ayrı konu
Eymenin
eymenin canim ilk yas günü
Temam gec ozele bunlara da soylemiyelim
Nette çok tarif var cimvimem.ben barbunya domates mısır Maydonoz yeşil biber kırmızı soğan la yapiyom..Limon zeytinyağı tuz atıyom karıştırıyom.Temam yasakim bulgur olunca salata yapmak istemedim ondsb dusuneyim bakalim o gun gelsin az gozukurse gozume yaprim onuda meksika salatasi nasi oluo
Hani bu bulgurdan farklı ya uyar cimcimemTemam yasakim bulgur olunca salata yapmak istemedim ondsb dusuneyim bakalim o gun gelsin az gozukurse gozume yaprim onuda meksika salatasi nasi oluo
Afiyet olsunYememi yedim ! Yoğurt Çorbası yeşillik
Afyet olsun canm
Sagol kışçem siz yediniz öi? Ben kocişim beklemiyorum saat 6.30 da yemem gerekiyor onun için artık beraber yıyemıyoruzAfiyet olsun
Sagol kışçem siz yediniz öi? Ben kocişim beklemiyorum saat 6.30 da yemem gerekiyor onun için artık beraber yıyemıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?