- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.301
Buraya asla koymamheeh dünyanın en gözel garısıhadi koyda görelim
Ay bayilcamYaw gorenedimm profiline tiklayina eski avatarin cikti
demi vallla haklısınama 1 dakikada kimse görmemiştir iresmimi
Gören görmüştür deşifre oldun iycedemi vallla haklısınama 1 dakikada kimse görmemiştir iresmimi
kuralları varBuraya asla koymamdeşifre olamam
Dostum vaaaaa düşmanım vaaaaa
Melekimm.ifsaa oldun
Gören görmüştür deşifre oldun iyce
Özelden at harbimYaw gorenedimm profiline tiklayina eski avatarin cikti
gül güle rosemSelam kızlar yarım saat evvel doktorlara görüştüm yarın çağırdı hastaneye gidicem dahiliye sevkedecek ilaç tedavisine başlayacağım merak ederseniz diye yazayım dedim çıkmam gerek hazırlanıcaz gezmeye gidicez dün gidememiştim bugun gidicez sizlere iyi sohbetler dilerim kızlar yarım ola hayrola
Tabi merak ederiz rosem.rabbim yardimcin olsun.dr dönünce yaz herseyiSelam kızlar yarım saat evvel doktorlara görüştüm yarın çağırdı hastaneye gidicem dahiliye sevkedecek ilaç tedavisine başlayacağım merak ederseniz diye yazayım dedim çıkmam gerek hazırlanıcaz gezmeye gidicez dün gidememiştim bugun gidicez sizlere iyi sohbetler dilerim kızlar yarım ola hayrola
Ii ki yazdin canım,aklım sendeydiSelam kızlar yarım saat evvel doktorlara görüştüm yarın çağırdı hastaneye gidicem dahiliye sevkedecek ilaç tedavisine başlayacağım merak ederseniz diye yazayım dedim çıkmam gerek hazırlanıcaz gezmeye gidicez dün gidememiştim bugun gidicez sizlere iyi sohbetler dilerim kızlar yarım ola hayrola
ARBİ KIZDAN ŞİKAYETCİyimOnu gaza gelip atarken dusuncektin
Ne zamannARBİ KIZDAN ŞİKAYETCİyimtehdit etti beni
EtmedimmEtmissin kızı işteagliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?