- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.501
Efe tv izkemesin die yasakimIyyyyy iradyomuangi devirde yaşıyon icranim
Iy ediyonEfe tv izkemesin die yasakimbakio cunkum bende musik aciom
Bakmadım du bi bakimyasakııımyetiişş en çok beğeni alan kıscelerin listesine bakım dedim ne görim
Yaw yatiodu bagiridi bi anda fena aglamaya baslafi bende.bi yerini isirdi erhal dedim kucama aldim sustu bi baktim gozu kipkirmizi parmagini sokmus galuba tirnagi yapmis beyaz yeri ey degilNasi yaw
nasılda gidiyoBakmadım du bi bakim
geçmiş olsun hicranımYaw yatiodu bagiridi bi anda fena aglamaya baslafi bende.bi yerini isirdi erhal dedim kucama aldim sustu bi baktim gozu kipkirmizi parmagini sokmus galuba tirnagi yapmis beyaz yeri ey degil
Iy ediyon
Yaw tv hep açtım emir sevmiyo bakmiyoda
Zarar veremez icranim.Yaw yatiodu bagiridi bi anda fena aglamaya baslafi bende.bi yerini isirdi erhal dedim kucama aldim sustu bi baktim gozu kipkirmizi parmagini sokmus galuba tirnagi yapmis beyaz yeri ey degil
Savul.melekimmnasılda gidiyo
geçmiş olsun hicranım
Zarar veremez icranim.kolay değil beyaz yere bi tırnaklarını zarar vermek uzunmu okadar tirnagi.
Yaw bu bebeler akla gelmedik şey yapiyo
Çok iy calismisimnasılda gidiyo
geçmiş olsun hicranım
Korkma o zaman öyle büyük zarar vermemiştir.Yok.kisa iki uc gune kesiom ciziyo cunku yuzunu...
Icranim.biraz gayret o iki kızı gecSavul.melekimm
Du bende bakim
he çok çalışmışınÇok iy calismisim
Saolun varolunne muradıniz varsa kavusun ins melekim ha gayret sende yetistin icranim biraz daha gayret iki kişiyi sollayabilirsin
Internetim koptuarbimgittin mi
Aaa tamam hatirladim manisa
hani demiştim yabaş harfi B son harfi R bursaya komşu hatırladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?