- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 556
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.581
Hosbulduk cnm naber nasilsinHayırlı geceler,hoş geldin
Osbuldum arbim ama cok kalmicam cikiyorumOs geldinn melekimmmm
Iyyim teşekkür ederim. Sen nasilsinHosbulduk cnm naber nasilsin
Senden rahati yok Suan o zamanBende iyiyim cok sukur cocuklari uyuttum geldim
Ohhh misssAynen vallaama o kadar halsizim ki simdi kahvemi yaptim içiyorum sonra bi dünya utu beni beklio
Aynen bende ev isi zaten yap yap bitmiyorOhhh misssev işi yapmayi sevmem ama ütüden nefret ediyorum
Keşke makinadan çamaşırlar kurumuş ve utulenmis sekilde ciksaAynen bende ev isi zaten yap yap bitmiyorama iste napcen mecbur
Nerdeeee keskeeeeeKeşke makinadan çamaşırlar kurumuş ve utulenmis sekilde ciksa
Oo maşallah baya hizliymissin senHarbi kiz biraz kendinden bahsetsene kendimden baslayayim once 19 yasindayim 2 kizim ingilterede yasiyom oyle :)))))
Olsun oylesi de güzelAynen kucuk yasta ewlenince oyle erken yaşta anne oldum birde cocuklar ard arda oluncada hmmm yakinmisiz bende aslen Gaziantepliyim ama ingilterede yasiyom memleket gibisi yok
5 bitti cnm 6 ya girdi buna sukur seviyorum ama iste annem babam anteptelwr onlari cok özlüyorum amayinede saglik olsun alistimOlsun oylesi de güzelkaç senedir ordasin? Memnun değil misin? Herkes oraya gitmek ister sen begenmiyosun oldumu simdi
Hasretlik zor valla5 bitti cnm 6 ya girdi buna sukur seviyorum ama iste annem babam anteptelwr onlari cok özlüyorum amayinede saglik olsun alistim
Hemde nasil zor valla neyse harbikizcem görüşürüz sonra benim cadilar uyumusken utumu yapim öpüyorumHasretlik zor vallabenim ailemde istanbulda. Uzak ışte...
Kolay gelsin sana canım,Allaha emanet olHemde nasil zor valla neyse harbikizcem görüşürüz sonra benim cadilar uyumusken utumu yapim öpüyorum
Hee balik yecen.dimi ne baligi bi amsi yirim ben[/QUOTE
Bilmiyorum ne getircejbeb nalik
Hee balik yecen.dimi ne baligi bi amsi yirim ben
Hamsi idi icranimerif geldi ondan hemen çıktım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?