- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.681
Rosem bebem kusura bakma begenip çıkmak zorunda kaldım oglan yazdırmadi açtı bide karnın i doyurdum
cimcimeee çok soğuk burası donuyorumm
Kolay gegelsin rosem sana napalım sıkcaz disimiziSelam ben geldim doktordan yeni geldim diabet ilacı verdiler yolladılar o kadar spora daha çok ağırlık vermek lazım mus yandım ki ne yandım tepesinden inmen artık heralde
Nemli değil canım ! İyi yapmışsın yazdıklarım düzgün olmazsa kusura bakman benide böle kabul edin kosu babdindayim yazıyorum zorla artık az girusuruk herhalde
Yani 10 gün bizimsinHos buldum yasakim . Mahmut pazartesis ggünü gido 10 gun yok
Bencede bencedebende şahidim popolu dedi
Rosem hapmi iğne mi verdilerSelam ben geldim doktordan yeni geldim diabet ilacı verdiler yolladılar o kadar spora daha çok ağırlık vermek lazım mus yandım ki ne yandım tepesinden inmen artık heralde
Ne kusuru kiscem.saol yaziyonn ya yinedeNemli değil canım ! İyi yapmışsın yazdıklarım düzgün olmazsa kusura bakman benide böle kabul edin kosu babdindayim yazıyorum zorla artık az girusuruk herhalde
Rosem hapmi iğne mi verdiler
bide cimcime çok haklı patates pirinç yok sanabide tatlı meyvelerden uzak dur
He ey bildin
Bencede bencedegosler artikin
Icranim in üstünde olcak benim degil
Kis maf oldu.zabaca naptikiAksam gelsede ogrensek kocasi bişi yapmismi yapmamış mi di
Kesin vallaYarin keseriz biletini71::
Kis maf oldu.zabaca naptikiharbican lambeyide kapanış
Kesin vallaben kurtuldum ya ona bakarım
Eyi asret gider cimcimem.bi sure abajur yanmicajErifimi beklerim icranim sen ne azirligi yapiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?