- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.101
Hoş geldinnn kuzummm nasilsinnBen geldimmmm !! Nağarsıbız kızlar ??? Nasılsınız ?
Yine kosturmacali bir gün gecirmissin rosemÖğlen pazara gittim arkadak geldi bana oturduk yenı guttı eve topladın bulaşıkları makıneye attım geldim
Duzelmedi mi hala elin canmElim acıdığı için makineye attım su toplamış patlar cok acır dıye ellemedim
Yine kosturmacali bir gün gecirmissin rosem
Yok canım düzelmedi bugun daha çekerım .... Sen nasılsınDuzelmedi mi hala elin canm
Allah AllahSormaya diyete başladım başlayalı böleyim önceden öğlen kalkardım iş biterdı şimdi uyumuyorum öğlene kadar iş bitmiyor anlamadım ben bişi
Bi sağlık ocağına falan gitsen tatlimYok canım düzelmedi bugun daha çekerım .... Sen nasılsın
Allah Allah
Yok canım ya bir yara için gitmem sağlık Ocağına hemde uzak yürüyerek bır saatBi sağlık ocağına falan gitsen tatlim
Ne güzel sana da arkadaş olur hem. Parasız kabul etme canım. Ha az olsun ama al. Birikim yaparsin,kenarda fazlan olsun kötü mü?Birazdan yone Spor vakti ! Arkadaş Çalışmaya başlatacakmış çocuğu bes yasında ona bakacak biri Arıyor sen geldın bir tek aklıma dedi ama Köpeğin olduğu için çekiniyoruz dedi bende aynı yerde tutmam onları dedim içine sinmezse bırakmadın derdim kocasıyla konuşacakmış izin verirse kızına bakıcım evde para filan derdi kademem ben allH rızası iöin bakarım dedim haftada bir diyetisyene gidiyorum başka bur sıkıntım yok dedim parasız olmaz bastırmam en azından 300 lira vermeyım harçlık taparsın dedi istemedim ama bakalım ...... Çocuk bakarsam zor gelirim artık
Belki geç kalkiyosun diye işler uzuyordur. Nemlendirici krem sür Iyı gelir inşallahBende nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum inanki !!!
Yok canım ya bir yara için gitmem sağlık Ocağına hemde uzak yürüyerek bır saat
Ne güzel sana da arkadaş olur hem. Parasız kabul etme canım. Ha az olsun ama al. Birikim yaparsin,kenarda fazlan olsun kötü mü?
Sabah 8 de kalkıyorum canım bilmiyorum anlamadım inankiBelki geç kalkiyosun diye işler uzuyordur. Nemlendirici krem sür Iyı gelir inşallah
Nereye hicranım ?? Anonsun nasılsın efecik nasıl iyileşti mi??
Hmm,Allah onunda yardımcısı olsunYakın arkadasım olduğu için o yüzden istemedım canım 300 liraya bakacak Değilim Allah'a şükür ihtiyacım yok onun işçin onun. Var ihtiyacı
Hmm,Allah onunda yardımcısı olsun
Bugun hava baydi beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?