Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Birazdan yone Spor vakti ! Arkadaş Çalışmaya başlatacakmış çocuğu bes yasında ona bakacak biri Arıyor sen geldın bir tek aklıma dedi ama Köpeğin olduğu için çekiniyoruz dedi bende aynı yerde tutmam onları dedim içine sinmezse bırakmadın derdim kocasıyla konuşacakmış izin verirse kızına bakıcım evde para filan derdi kademem ben allH rızası iöin bakarım dedim haftada bir diyetisyene gidiyorum başka bur sıkıntım yok dedim parasız olmaz bastırmam en azından 300 lira vermeyım harçlık taparsın dedi istemedim ama bakalım ...... Çocuk bakarsam zor gelirim artık

Ne güzel sana da arkadaş olur hem. Parasız kabul etme canım. Ha az olsun ama al. Birikim yaparsin,kenarda fazlan olsun kötü mü?

Ne güzel sana da arkadaş olur hem. Parasız kabul etme canım. Ha az olsun ama al. Birikim yaparsin,kenarda fazlan olsun kötü mü?

Yakın arkadasım olduğu için o yüzden istemedım canım 300 liraya bakacak Değilim Allah'a şükür ihtiyacım yok onun işçin onun. Var ihtiyacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…