- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.161
canim iki yillik evliyim bir bucuk yildir istiyoruz ama olmuyor uc ay once iki aylik bebegimi kaybettim ama sonrasinda daha olmadi acikcasi cok endiseliyim yaa bidaha olmaza diye. sende kendinden bahseder misn canimBitaz kendinden bahsetsene cnm kac ysdindasin . Kac yildir yada ayrdir korunamyi biraktnz kaç yillik evlisin
PofffEfe ayamda gipirdayamiom priz uzak
Erifimide cok ozledim :maf:
canim iki yillik evliyim bir bucuk yildir istiyoruz ama olmuyor uc ay once iki aylik bebegimi kaybettim ama sonrasinda daha olmadi acikcasi cok endiseliyim yaa bidaha olmaza diye. sende kendinden bahseder misn canim
canim iki yillik evliyim bir bucuk yildir istiyoruz ama olmuyor uc ay once iki aylik bebegimi kaybettim ama sonrasinda daha olmadi acikcasi cok endiseliyim yaa bidaha olmaza diye. sende kendinden bahseder misn canim
Bende osledommmkis sende cok sevip kactin mi
Iki yillik evlliyim pazar günü 1 yasina grcek erkek bebem var bndrn bu kadarkorkma canm ins rabbim tekrar verir düşük nedeni neydi
Ayamda uyudu... Sarcimda bitik yaw poff
Ivana oyle dio ya[/QUOTE
Hımm şimdi anlaşıldı !!!!
Arada iyidir boyle oslemek askiniz taselenirSenin erif gelcej brazdan ben napcam
He fazla sevdim heralda kacti gitti:79:
Tek dojtorla kalma canım ben var 9 10 doktor gezdım ister inan ister inanma tahlillerını al başka doktorana git bence infertilite olabilir yanı sebepsiz kaç yıl oldu evleneli ? Yenı evlendıysen en az bir yıl bekletıyorlar hormonlar değişiklik gösterdiği için !!
Hayırdır neden uyumadın mı gece ??
Ayagimda uyuyo birakirsam.uyanir boyle uyusun uykusunu alsin yoksa hep miz miz huzursuzAyyy kıyamam ben ona !! Uyuduysa sende uyu istersen fırsat bu fırsat
Ayagimda uyuyo birakirsam.uyanir boyle uyusun uykusunu alsin yoksa hep miz miz huzursuz
Aklim kociste olunca uyuyamadim rahat
Ay dun gibi dimi
Kızlar bana müsade ezan okudu namaz kılayım yürüyüşümü yapayım. Yemek yapacam gece görülürüz artık byby
Hımm anladım !! Ne yapacaksın mecbur huysuzlupy daha kötü tabiAyagimda uyuyo birakirsam.uyanir boyle uyusun uykusunu alsin yoksa hep miz miz huzursuz
Hımm anladım konuşuyorsunuzdur ama sesını şarjı duysan yeter canım onada şükür konuşamazsanız ne yapacaksın o daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?