Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bitaz kendinden bahsetsene cnm kac ysdindasin . Kac yildir yada ayrdir korunamyi biraktnz kaç yillik evlisin
canim iki yillik evliyim bir bucuk yildir istiyoruz ama olmuyor uc ay once iki aylik bebegimi kaybettim ama sonrasinda daha olmadi acikcasi cok endiseliyim yaa bidaha olmaza diye. sende kendinden bahseder misn canim

canim iki yillik evliyim bir bucuk yildir istiyoruz ama olmuyor uc ay once iki aylik bebegimi kaybettim ama sonrasinda daha olmadi acikcasi cok endiseliyim yaa bidaha olmaza diye. sende kendinden bahseder misn canim

Iki yillik evlliyim pazar günü 1 yasina grcek erkek bebem var bndrn bu kadar korkma canm ins rabbim tekrar verir düşük nedeni neydi

Canım hsg röntgenı çektirdiniz mi düşüktenten sonra ?? Çok üzüldüm bende senın gibi evlendiğim ilk yollar düşük yapmıştım ama iki yıl evvel hsg çektirmiştim tıkalıydı az ilaçla açılmıştı ama benım pko var o yüzden olmuyor

Canim olmuş yine olur vücudun anca toparlanir... Uzme kendini rabbim ins en kisa zamanda veror

Aklim kociste olunca uyuyamadim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…