Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım sırrı su akrep gibi olacaksın onceden lafı solacaksın akrep gibi sırrı bu

Basından nasıl başlarsa öyle gider alıştırmayacaksın onceden ağırlığını koyacaksın

Ben basta bni kabullensinler diye her dediklerine sustum sustum evliligim bozuluo du az daha . Artik bnde cadilasmaya calisiyorum saygı cercevesinde çünkü bunaldim artik . Bni dislamalarindan

Ben basta bni kabullensinler diye her dediklerine
sustum sustum evliligim bozuluo du az daha . Artik bnde cadilasmaya calisiyorum saygı cercevesinde çünkü bunaldim artik . Bni dislamalarindan

En güzelini yapıyorsun canım saygı çerçevesinde tabiki de tavrını koy zamanla eziliyor insan ezdilmemek lazım canım

En güzelini yapıyorsun canım saygı çerçevesinde tabiki de tavrını koy zamanla eziliyor insan ezdilmemek lazım canım

İşte ben yapamıyorum laf soktuklarinda azimi acip cvb veremiorum şoka ugruyorum resmen
O yuzden eve gelince mamuta patliom kotu oluo o yuzden daha bceremiom elini vermiodu yada hmn basja yere gidiodu gorumcem bnde gecen gun abla opmeyim elinde cocuk var dedim sustu bozuldu ordada ama bn cok bozuldum az da o bozulsun dedimvicdan azabi cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…