- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #129.941
Valla su anda ses yok ilk ayrilimizDuruyo mu kaynanada? Sabah mi almaya gideceksin
Uufff bu soğukta bulaşık yikamak işkence gibiiiYorgunum bulasklar beni beklio mutfakta daha
canim ben iki yillik evli bir bucuk yildir cocuk hasretiyle yanan biriyim hic bi sorun yok ama olmuyor bir tane dusuk yaptim daha sonra hala o mujdeli haberi bekliyormTeşekkür ederim. Gebelik durumlari nanaysen kaç yasindasin,kimsin anlat biraz
Kizzz daha çok küçük dayanamaz tabii o daha anasının minik kuzusuValla su anda ses yok ilk ayrilimizgece gelir ama emmeye kalktığında.
Sabah halasiyla gelirler heralde gece ortalığı aya kaldirmazsa
valla iyi gidiyo canim ama sonuc onmli bakalim hayirlisi siz de durumlar nasil
Hayırlısı canım,RAbbim hayırlı zamanda nasip eder insallahhcanim ben iki yillik evli bir bucuk yildir cocuk hasretiyle yanan biriyim hic bi sorun yok ama olmuyor bir tane dusuk yaptim daha sonra hala o mujdeli haberi bekliyorm
yeni mi dogum yaptin canimmBenim erif yok başımda yurt disinda
Biz çalışma yapmioz canm bebemiz daha küçük 5 sene sonra basliycam calismalara
Kizzz daha çok küçük dayanamaz tabii o daha anasının minik kuzusu
Neden kaynanada biraktin kendisimi gelmedi sizle
Uufff bu soğukta bulaşık yikamak işkence gibiii
Anladım canim. Haklısın ne diyebilirsin ki. Bak bize guvenmedi bırakmadı derler. Hem sonuçta onlarinda canlarindan bi parça gözleri gibi bakarlarDayanamaz bnde didim de hallederiz dedi bende ustelemedim tatsizlik cikmasin kkötü gorunmeyim die .
Yok canm ben is yapcam die halasina götür git dedim 1 2 saatligine oda burfa kalcak die yazmiss bnde tamam didim .
Gorumcem esinden ayrildi kendi evi varda kis soguk geçince k.valide nin yanindankalio orasi Doğalgazlı olunca .
1 yasina girio yarinyeni mi dogum yaptin canimm
Ah canimm niye bir güne sıkıştrdin o kadar işiSu sicakta vok yoruldum sabahtan beri hali sildim pencere sildim salak gbi daha yeni sildiydimde azcik yagmur lekesi vardi laf etmesin ler die sildiydim haliyida evin ici parfum gbim koksuj di sildim yoruldun
yarın bende temızlık yapicammmmmSu sicakta vok yoruldum sabahtan beri hali sildim pencere sildim salak gbi daha yeni sildiydimde azcik yagmur lekesi vardi laf etmesin ler die sildiydim haliyida evin ici parfum gbim koksuj di sildim yoruldun
Doğum günü yapacaksin Dimi cimcimem1 yasina girio yarin
Anladım canim. Haklısın ne diyebilirsin ki. Bak bize guvenmedi bırakmadı derler. Hem sonuçta onlarinda canlarindan bi parça gözleri gibi bakarlar
canim o zaman nice mutlu yillara allah ansli babali bugutsun insallah1 yasina girio yarin
Doğum günü yapacaksin Dimi cimcimem
canim o zaman nice mutlu yillara allah ansli babali bugutsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?