- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.061
arkadaslar burun kasintisi gebelik belertisi olabilir mi?????
Eee napalım erkenden kuş gibi icran la uyuyo sunuzabooowgece bizi uyutmuslar parti yapmislar bu haksizlik
Ama Üzgünsun çalışmak istiyosunben bugunde çalışıyorum canım
Tabi buruk geçti kıskandın beğenmedin bilemdeme biz olmadd an buruk gecti partiniz
Allahtan teliniz bozuk yasak hanimEee napalım erkenden kuş gibi icran la uyuyo sunuz
Erkenden uyur sanız bole kacirirsinizarbim donsoz getirmisyass akim devegusuyla nenesinin okuzlerinden kesmis safariye gidememis b cimcimem ecnebi sarkicilar getirmis yemisler icmisler en son bulent aplam gelmis icraniiiiiiim gel barim kalanlardan bizde yararlanalim cok buruk bi parti olmus
kiskandim tabb i begenmedim cunku telden giriyomTabi buruk geçti kıskandın beğenmedin bilemhepsini okumussun ama
Telim.pazartesi gitcek saolsun erifim akümü kendi teline takiyo bana doldurup ama veriyo gün boyu yetiyoAllahtan teliniz bozuk yasak hanimmasallah partilerden geri kalmiyonuz
Neyse artikin 14.bin sayfayi icran la sen kutlarsinkiskandim tabb i begenmedim cunku telden giriyom
ay hala kacirdin Diyo damarima basiyiTelim.pazartesi gicsek saolsun erifim akümü kendi teline takiyo tam doldurup ama veriyo gün boyu yetiyopartiyi sizin gibi kacirmadimya ona bak
Yok kacirmadinay hala kacirdin Diyo damarima basiyi
icranimla baga ozel bi.parti olacakNeyse artikin 14.bin sayfayi icran la sen kutlarsin
en cok bulent aplamiYok kacirmadinruhun bizle ydi bedenin erifinle yatiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?