- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.261
hayırdır cimcimem ne olduKafam cok agrio yazmaya hayrim yok . Sizin yazdıklarınzi begeniorum . Canim sikkin o yuzden agrio partilerden dolayi degl simdiden soylumde
Kafam cok agrio yazmaya hayrim yok . Sizin yazdıklarınzi begeniorum . Canim sikkin o yuzden agrio partilerden dolayi degl simdiden soylumde
Lafın gelişi
Sovuk sovuk ey pldu cigerim yanmis be
Kesin irkek kesinLafın gelişi
Ohaaahain karı 3 saat yalvardim ben
yarasın sifa olsunefeme de yidir
çok masraf ettik emme değdi10 numara
Bülent ablaya teessüflerimi yolluyorumeee beni çok seviy Bülent aplamseni kırcama kafamı kırarım didi
He kiz tarkani nasil getirdinçok masraf ettik emme değditarkan a çok para virdim
Bülent ablaya teessüflerimi yolluyorum
Ne diyosun cimcimem o kadar ciddî bi mesele miMahmutla tartıstim daha doğrusu tartisamadim o yuzden agri kafami vurdu içime attim . Siniri bozulmasin cani sikilmasin die . Millete laf düşüruo o canımı sikio . Gidip bende o kisilere laf sayamiom kendime yakistramiom . Cok canim sikilio . Karışık guxum ya iste gelince buyuk kavga etcem ama . Ya herkezi bi sekilde susturcak artik . Yada beni hayatından cikarticak secim onun neyse bos verin ya hadi siz eglenmenize bakin benfe kaafami dagtmaya calisiom boylelikle
bozma moralini cimcimem herşey düzelir inşMahmutla tartıstim daha doğrusu tartisamadim o yuzden agri kafami vurdu içime attim . Siniri bozulmasin cani sikilmasin die . Millete laf düşüruo o canımı sikio . Gidip bende o kisilere laf sayamiom kendime yakistramiom . Cok canim sikilio . Karışık guxum ya iste gelince buyuk kavga etcem ama . Ya herkezi bi sekilde susturcak artik . Yada beni hayatından cikarticak secim onun neyse bos verin ya hadi siz eglenmenize bakin benfe kaafami dagtmaya calisiom boylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?