- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.361
Kis destek versene konuşacağinaYasakim kaşıniyon vala
Yaw bulgur la diş mi çıkar o adet olmuş.yalnız kehribar kolye cikariyom us Bi ark.oğlu Bi kaç gün sonra cikarmis kolyeyi takınca5 tede biz kaldık . Bakalim belki bulgurun faydasi olur ins
Kis destek versene konuşacağinayalanmi onun zevki mi olur one13015.sayfada parti sözde Gönüllerini eglendirdiler bende gelecek hafta yine yapim ozaman 100 li sayfanın önemi kalmiyo ki oyle yapinca
Ona yatak keyfi denmez güreşi denir ozamanYok
Üstümde bi oyuna bi bu yana gidip durur
Yaw bulgur la diş mi çıkar o adet olmuş.yalnız kehribar kolye cikariyom us Bi ark.oğlu Bi kaç gün sonra cikarmis kolyeyi takınca
Yupiiiiiiii şiddetle kınıyom zamansız partiyiImza :
Cimcime
Valla ark dedi.oğlunun hemen iki disi patlamış.Nette de yaziyomus oku istersen dedi bana...bide sancisinida aliyomusİlk defa duydum
Yupiiiiiiii şiddetle kınıyom zamansız partiyisayaç bin atmadan önce yapılan parti gereksiz ve boş kurallarada aykırı suç işlenmiş sayiliy yaliniz bu kural bi kisce hamile kalınca bozulabilir o zaman kutlama yapilabilir
Valla ark dedi.oğlunun hemen iki disi patlamış.Nette de yaziyomus oku istersen dedi bana...bide sancisinida aliyomus
AynenYada önemli bi gelişme oldugunda
Bende efeyi uyutuom mutfagi toplicam sonraIyidir hicranim eymenle yatakk keyfi yapioz
Sen npyn
Kis nispetmi yapın bizeMujdeeeeeeeeeeeeeeeeefecikimin 2 disi daha cikmis 4disimiz olduu
Bende efeyi uyutuom mutfagi toplicam sonra
Kis nispetmi yapın bizeikinci kes dedin dişi
Galiba önceden kopyalanmis mesac yine gönderilmiş cimcimeuzulme
Yaw melekimle ikiniz okuyup ta beğenmediğiniz olunca begenmiyosunuzEzik ezik ezdiniz beni gidiom bi da da gelmiom... Yurecigim cok girildi
14 bin olunca aber verinde o zaman gelirim
Gaçiy eleştiridenNere gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?