- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.021
Bu aralar konyaya askim daha bir artti okudugum kitaptan dolayiYok canm konyadayim ben . Yurtdışında depo açmak gbi bi niyetleri var . Kaynim orda o yüzden buda durumlari kontrole gitti .
Bu aralar konyaya askim daha bir artti okudugum kitaptan dolayi
Semsle mevlananin dostlugunu anlatan bir kitap okudum konyayi okadar gelip goresim geldiki
Ben canim izmir liyim ama her zaman tarihi ve mevlivi insanlari okuyup ogrenmeye pismeye calisiyorum isteBuyir gel canm . Misafir edeyim seni
Oyle insanin ici burda manevi huzurla doluyor . Sen nerdenrin
Hos geldin canim
Ben canim izmir liyim ama her zaman tarihi ve mevlivi insanlari okuyup ogrenmeye pismeye calisiyorum iste
Ki ne kadar pisiceksem artik
Bazen okuyorum bazen okuduklarima inanamiyorum sukrediyorum
Ulkemiz cenntelik bir yer bunca uku insanlsr barindirmisiz ama kiymetini bilsek keske
Arkadasim konyada okudu anlata anlata bitiremediAynen canm . Ya su bir gerçektir konyanin basina felaket gelmemesnin en buyuk nedeni celebi ler ve mevlananadir .
merhaba klzar nasılsınız ıyısınızdır ınsallah.... ben tub bebek tedavısındeyım ama ohs dolayı opudan sonra ıptal oldu 5gun sonra adet oldum ve suan tıransver tedavısındeyım subat 7 kontrolum var kn degerlerım ıyı cıkarsa tıransverım olcak.... .dılerım hayırlısı neyse o olsun allah ısteyen herkezın yuvasını kucagını bos bırakmasın evlat hasretıyle sınamasın zor şeyler yaşıyoruz ama buda bızlerın sınavı sukur edıp umut edıp çabalamaya mucadeleye devam edıyoruz bızler guclu kadınlarız RABBIM kabul etmeyecegı duva ıcın el açtırmazmış vaktı zamanı var demekkı herşey hepımız ıcın cok guzel olsun ve bebeklerımız gelsın
teşekkur ederım bıtanem hoc bulduk ınsallah hepımız hayırlı haberler alalım amınn... bazen okadar cok yoruluyorumkı pes edesım gelıyor ama anne olma özlemını atamıyorum ıcımden nolcak bılmıyorum artık cok yorgunumIns hayirli haberlerlee gelirsin bulutefem tekrar hos geldin topige
Aminnn rabbim isteyen kimsenin kucani bos birakmasin
teşekkur ederım bıtanem hoc bulduk ınsallah hepımız hayırlı haberler alalım amınn... bazen okadar cok yoruluyorumkı pes edesım gelıyor ama anne olma özlemını atamıyorum ıcımden nolcak bılmıyorum artık cok yorgunum
aminnnn canım allah razı olsun rabbım duvalarını kabul eylesın ınsallah guzel bebıslı gunler gelsın ısteyen herkez ıcın amınnnnnRabbim ins kisa zamanda verirde yavrunu bu yorgunlugun bebeginin pesinde kosturmak yorgunlugun olur canm . Ins bu seferki tup bebek tedavin olumlu olurfa bebeğin senin le olur DUALARIMIZ tum bebek isteyenlerle ca hergun dua ediorum namazlarimin arkasnda isteyenlerin kucani boş birakma rabbim die
aminnnn canım allah razı olsun rabbım duvalarını kabul eylesın ınsallah guzel bebıslı gunler gelsın ısteyen herkez ıcın amınnnnn
Ay canım acil çıkmam gerekti özür dilerimgeldiiim harbiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?