- 15 Ocak 2015
- 539
- 449
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.161
Ben hicran ama bizim.alfabemisde h harfi olmadigi icin icran der kiscelerim24yasindayim bi bebem var bide erifim var gonyaliyim siveli gonusmayi cuk severim zamanpa daha ey tanirsin
kaçtı mesela neler kullandınız sonucu bizede yaz prooxed plus kullandınız mıEvet sayı yoktu bile okadar az
çok mutluyumlistede eyce yükselmişim şimdiki hedefim cimcimeyi geçmek
Ooo maşallah cnm seninde bebeğin olmuş demekBen cimcime 22 yasindayim 1 wrkek bebemvar13aylik
Erifim var
Konyadan katiliyorum yarismaya
Bide bu topigin sahibiyim
Tabii ben 16-17 yaşlarında başladım bu işe. 10 sene oldu bu mesleğe gönül verelianladım arbimbaşı sağolsun erifinin
arbim evlenmeden önce bilirmiydingelinlik işini mesela bide çok merak ediyom
düğününde kaç gelinlik giydin
Sipami uyitmaya calisiom.maf etti beni bogunnörün icranım
bana gönderdiği iresimlerdeYalannn miii melekimmm :)))))
erifini yisinlerBen hicran ama bizim.alfabemisde h harfi olmadigi icin icran der kiscelerim24yasindayim bi bebem var bide erifim var gonyaliyim siveli gonusmayi cuk severim zamanpa daha ey tanirsin
yok apla deme sen yineAbla derim bende :)
abacur yanacak mı aşamaSipami uyitmaya calisiom.maf etti beni bogun
Tmm cnm demem :)
bana gönderdiği iresimlerdegadına benziy emme bilemem
erifini yisinler
yok apla deme sen yineyaşlı hissediyim kendimi
kaçtı mesela neler kullandınız sonucu bizede yaz prooxed plus kullandınız mı
Yaa ne güzel uyuyun da annesini uzmesinSipami uyitmaya calisiom.maf etti beni bogun
kendini tanitiyerifi varmış topikin sahibiymiş
sevsinler
Tüp bebek tedavisi yaparken 0.400bin kürlere başladıktan 1ay sonra 1mil. 2.ay 4mil. olmuştu ondan sonra 3 ay test yaptırmadik.. Bu ay adet olursam test yaptiracagiz
Sonuç iyi olursa yazarım kullandiklarimizi.. dua edin kızlar.
hadi yaa arbimTabii ben 16-17 yaşlarında başladım bu işe. 10 sene oldu bu mesleğe gönül verelitek gelinlik giydim melekim
Memenin olducnm ne güzel bebeğin kavuşmuşsun Rabbim çok mutlu etsin
Bende memnun.oldum sekerim rabbim ins sanada tattirsin... Biz burda beraber bekledik yawrularimizi hamileligimizde desyek olduk doguma giderjen bile yazdik paylastik hep birakmadik bebeklerimiz oldugu halde ins srninde gizel sureclerini paylasiriz sevinclerine ortak oluruzMemenin oldum cnm ne güzel bebeğin kavuşmuşsun Rabbim çok mutlu etsin
savulTmm cnm demem :)
Ayy negüzel dedin arkdasim inşallah son 3 gün belli olcak hersey ...Bende memnun.oldum sekerim rabbim ins sanada tattirsin... Biz burda beraber bekledik yawrularimizi hamileligimizde desyek olduk doguma giderjen bile yazdik paylastik hep birakmadik bebeklerimiz oldugu halde ins srninde gizel sureclerini paylasiriz sevinclerine ortak oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?