- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.721
yasakımdan bir yıl sonradaben girmişim kk ya
ben daha güçüğüm
Aynen canim öyle olmak lazim.sağol arbiminş sen ben rosem ve tüm isteyenler
arbim çok zor beklemek
ama Allah sabrını veriyo inan artık eskisi gibi değilim çok umrumda değileskiden çok psikopata bağlıyodum
daha rahatım hani vazgeçmiş değilim ama olursa hayırlısı olsunolmazsada kaderim değilmiş diyorum
Aynen bendeeeeinş icranım
olunca poposuna poposunavurucam eşek sıpasının
niye geç geldin diye
Hey maşallahiçimizde en eski üye yasakım
yasakhayalPopüler ÜyePro Üye
Özel Mesaj At
eyi bak icranım yasakım 2010 yılında bugün üye olmuş
icranım hepimizi burda buluşturan ortak bi amacımız vardıBende senden gucugum
arbim sende eskisin epey sen nasıl tanıştın kk laHey maşallah
Pko sayesindearbim sende eskisin epey sen nasıl tanıştın kk la
bende tüp bebekle tanışıncaPko sayesindenette araştırırken buldum melekim. Sen benden de eskisin,sen nasil tanistin
Bende başlarda ziyaretciydim hep. Sonra üye oldum,soru falan sordum arada bir girip çıktım. Aktif değildim hiç. Bu sene agustostan beri girmeye başladım aktif olarakicranım hepimizi burda buluşturan ortak bi amacımız vardı
ben başlarda hep ziyaretçi olarak girdim tüp bebek yaptıranları okudum sonra üye oldum ama yine bir yıl aktif olmadım hiç
Aynen yaaa google a ne yazsam karşıma burası çıkıyodu,el mahkum üye oldum bendebende tüp bebekle tanışıncatanıştım merak ediyodum bakıyodum ne yazarsam kk çıkıyodu karşıma
ama çok şey öğretti bana
bende hep ziyaretçiydimBende başlarda ziyaretciydim hep. Sonra üye oldum,soru falan sordum arada bir girip çıktım. Aktif değildim hiç. Bu sene agustostan beri girmeye başladım aktif olarak
aynenAynen yaaa google a ne yazsam karşıma burası çıkıyodu,el mahkum üye oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?