- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #137.361
Iyiyim canimm asil sen nasilsinnnnaslsn harbimm..,konuşamıyoz epeydr
malesef duzelmedi. Hala konuşmuyoruz. Zaten kafa dağıtmak için yazdım.Iyiyim canimm asil sen nasilsinnnesinle araniz düzeldi mı?
Hadi yamalesef duzelmedi. Hala konuşmuyoruz. Zaten kafa dağıtmak için yazdım.
Cimcimem hoş geldinnnnBu ne ya kimsenin evliliginde huzur yokkkkkkk ;@;@
hayır. Ni haftadr beni,bi kere bile aramıyo işteyken. Bugun telefonuna baktım annesini gun içerisinde uç defa aramış. İnsan hiç mi ozlemez karısını. Bilmiyorum. Zaten duşunmekten başım,ağrıdıHadi yahiç adim atmiyor mu
o kadar nefret ettirmişki annesinden ,adını bile duymaya tahammulum yok. Rabbimden sabır dişiyorum sadece..Bu ne ya kimsenin evliliginde huzur yokkkkkkk ;@;@
Inat ediyo anlasilan. Sen bir adım atsan zeynepcim?hayır. Ni haftadr beni,bi kere bile aramıyo işteyken. Bugun telefonuna baktım annesini gun içerisinde uç defa aramış. İnsan hiç mi ozlemez karısını. Bilmiyorum. Zaten duşunmekten başım,ağrıdı
inanır mısın o sozu hala kulaklarımda çınlıyo. "hayatımdaki en değerli insanlar annem,babam,kardeşlerim" ...bunu hazmedemiyorum. Yoksa tabiki adım atardımInat ediyo anlasilan. Sen bir adım atsan zeynepcim?
sen ndn uzgunsun cnmm
öfkeyle demiştir ya samimi degildirinanır mısın o sozu hala kulaklarımda çınlıyo. "hayatımdaki en değerli insanlar annem,babam,kardeşlerim" ...bunu hazmedemiyorum. Yoksa tabiki adım atardım
Noldu Melekimmm neden uzgunsun
Nereye kaçtı hemen yakalayalimuykum gaçtı
ofkeyle demişsede o gunden beri pişman olmasını beklerdim. Bakalım. Hayırlısı..öfkeyle demiştir ya samimi degildir
önemli değil arbimNoldu Melekimmm neden uzgunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?