- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #137.661
Temem begenmiyomiyi akşamlar
herkesin mesajlarını begendim ki kimsede beğeni hakkım kalsın istemiyorum...
cimcimeyle aramızda fark azdı bi kaç günden beri şaka niyetine beni beğenin cimcimeyi geçiyim dedim,doğru ama nedense bu fazlasıyla ciddiye alındı..
bundan sonra kimse beni beğensin istemiyorum kimsede bana beğenmeden geçtin demesin
amacım cimcimeyi geçmek olsa alırım bi kaç tane sahte üyelik kimsenin ruhu duymaz ben o listede en başa geçmişim geçmemişim hiç sorun değil ne olacak yani en başa geçtim diye bana madalya mı takacaklar yada cennetlik mi olucam(haşa)
şimdi diceksiniz ki hemen küsüyon darılıyon hiçte küstüğüm yok ama üzüldüğüm şey deniliyor ki kıskanç ,bedavaya geçmek yok bedavaya geçmek isteseydim benim eski mesajlarımı beğenin derdim hiç kimseden böyle bişey istemedim
çocukça bi sebepten dolayı bana karşı cephe alındı ve rakip gösterildim...ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum zaten kırıcı konuşmak huyum değil
neyse hiçte önemli değil bundan sonra beğenicem diye uğraşmayın mesajlarımı......
Kiyamam sana ben. Ben yanindaim bosver onlari seniyi akşamlar
herkesin mesajlarını begendim ki kimsede beğeni hakkım kalsın istemiyorum...
cimcimeyle aramızda fark azdı bi kaç günden beri şaka niyetine beni beğenin cimcimeyi geçiyim dedim,doğru ama nedense bu fazlasıyla ciddiye alındı..
bundan sonra kimse beni beğensin istemiyorum kimsede bana beğenmeden geçtin demesin
amacım cimcimeyi geçmek olsa alırım bi kaç tane sahte üyelik kimsenin ruhu duymaz ben o listede en başa geçmişim geçmemişim hiç sorun değil ne olacak yani en başa geçtim diye bana madalya mı takacaklar yada cennetlik mi olucam(haşa)
şimdi diceksiniz ki hemen küsüyon darılıyon hiçte küstüğüm yok ama üzüldüğüm şey deniliyor ki kıskanç ,bedavaya geçmek yok bedavaya geçmek isteseydim benim eski mesajlarımı beğenin derdim hiç kimseden böyle bişey istemedim
çocukça bi sebepten dolayı bana karşı cephe alındı ve rakip gösterildim...ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum zaten kırıcı konuşmak huyum değil
neyse hiçte önemli değil bundan sonra beğenicem diye uğraşmayın mesajlarımı......
Ne boşver onlarımıKiyamam sana ben. Ben yanindaim bosver onlari senburda amac kafa dagitmak ne gerek var gereksiz seylere uzulmeye
Hoş buldum yasakim,melekim cidden küstü müHoşgeldin harbicanim
Mesac yazmış baksana harbi canimHoş buldum yasakim,melekim cidden küstü mü
Şaka yapiyodunuz ama neden bu kadar ciddiye döndü anlamadimMesac yazmış baksana harbi canim
Kendi bilir anladigini düşündüğünü yazmis
Mesaci tam okumadım kusmu gelirim gelmezmi bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?