- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.241
bende iyiyim teşekkür ederim canımm
canım beniiimm ne günler geceler konuşmuştuk hep beraber kutuklupensem heeey gidi günler heyy,ben aynı bıraktığın gibiyim canımm ya değişen pek bişey yok maalesefHancekimm nasıl hatırlamam canım çok şükür iyiyim sen nasılsın ?? büyüdü canm evet Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor ??
bende iyiyim hancekim
Melekimmm dikkat et kuzzum beyin dolu olunca oluyor böyle şeyler ama dikkatli ol amman diyeyim,bende ocağı kısıyorum diye açıyorum bu aralar yanıyo yemeciklerimbi saat önce cezveye su koydumkaynasın diye aradan bir saat geçti aklım başıma geldi mutfağa gittim bi baktım cezve yanmış su buhar olmuş
Nasıl yaptım nasıl becerdim bende bilmiyom vallahi habibtemm bilmeden neler yapmışım meğersemSana çabuk verdiler populerligi çoğu kizda yok halen
Olmuşsun sende habibtem popülersin sende artıkNeden ben populer uyeee degilimmmmmm neden vermedin kk
Kıskanma habibtem sende olmuşsun hoş ben nasıl olduğumu bile bilmiyorumGisgandim hancekimj
Hancekimm canm benim Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
canım beniiimm ne günler geceler konuşmuştuk hep beraber kutuklupensem heeey gidi günler heyy,ben aynı bıraktığın gibiyim canımm ya değişen pek bişey yok maalesef
Melekimmm dikkat et kuzzum beyin dolu olunca oluyor böyle şeyler ama dikkatli ol amman diyeyim,bende ocağı kısıyorum diye açıyorum bu aralar yanıyo yemeciklerim
Nasıl yaptım nasıl becerdim bende bilmiyom vallahi habibtemm bilmeden neler yapmışım meğersem
Olmuşsun sende habibtem popülersin sende artık
Kıskanma habibtem sende olmuşsun hoş ben nasıl olduğumu bile bilmiyorum
Günaydın hancekimmGünaydınlar tekrardann
Hancekim
Hancekimm canm benim Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
izci mi bunlar cimcimem
mamutun kafasına vur bu davaylandavaylan vurdu davaylan
ya parayla satın alıyosun habibtem ya da yarışmalara katılıp hak kazanıyosun. hicranım yemek yarışmasına katıldı da kazandıPro uye ve bu tur uyelillwei.neye gore veriyorlae habibtelerimmm
Telefondan smile yapılıyormu kızlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?