- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.041
Naber tatlimFiruzemmm
Iyidir minnosum senden naberNaber tatlim
amin canım amin inşallahdarisi sana melekimeeeee zeynebimee firuzeye hancekimeeee insallllahhhhhhhh
evet canım 2. cocugum süpriz yaptı bize biraz rabbim olmayanlara isteyenlere verirr inşallahNuarin senin ikincimiydi bu ben yanlışmı hatırlıyorum
Hoş geldin tatlim nasilsinnmerhaba
Iyidir minnosum senden naber
amin canım amin inşallah
evet canım 2. cocugum süpriz yaptı bize biraz rabbim olmayanlara isteyenlere verirr inşallah
tşkler canım şükür idare ediyorum fırsat buldukca gelmeye çalışıyorumHoş geldin tatlim nasilsinn
SlM canmQUOTE="nuarin, post: 39800927, member: 439702"]merhaba
inşallah bekletmez daha canım bizde çok bekledik inan sayfaların başlarını okusan görürsün neler yazdıgımızı bu süreçleri bizde geçtik inşallah rabbim sizlerede nasip edecekAyy ne güzel ya keskebizde surpriz oldi diyebilsek ama her ay hüzün. .
sabır canım hayırlısını talep edelim.Allah'ü tealanın güzelliği,aydınlığı,nuru neredeyse attığımız herbir adım Kerim ve Rahim olan yüce Sultan tarafından oraya yönlendirilsin inşallah...Ins be canm Allah büyük napalimbeklicez
Amin canımm isteyen herkese tattırsınamin canım amin inşallah
evet canım 2. cocugum süpriz yaptı bize biraz rabbim olmayanlara isteyenlere verirr inşallah
geçmiş olsun canımSelam kızlarrBaş ağrısından duramıyorum ne olduğunu çözemedim Kafamdan giriyo kulaklarım boğazım burnm bi anda şimşekler çakıyo Allak bullak oldum oğluşlada ilgilenemiyorum garibim kendi kendine oynuyor Dünde giremedim napıyosunuz
Saol canımgeçmiş olsun canım
sabır canım hayırlısını talep edelim.Allah'ü tealanın güzelliği,aydınlığı,nuru neredeyse attığımız herbir adım Kerim ve Rahim olan yüce Sultan tarafından oraya yönlendirilsin inşallah...
Selam kızlarrBaş ağrısından duramıyorum ne olduğunu çözemedim Kafamdan giriyo kulaklarım boğazım burnm bi anda şimşekler çakıyo Allak bullak oldum oğluşlada ilgilenemiyorum garibim kendi kendine oynuyor Dünde giremedim napıyosunuz
Saol canımgecmis olsuniyiyiz napalm evi temizledim smdide kendimi temizliyom
Geçmiş olsun kuzucukSelam kızlarrBaş ağrısından duramıyorum ne olduğunu çözemedim Kafamdan giriyo kulaklarım boğazım burnm bi anda şimşekler çakıyo Allak bullak oldum oğluşlada ilgilenemiyorum garibim kendi kendine oynuyor Dünde giremedim napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?