- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.581
Hg habibtemmmmnorunnn
Normel habibtemmm temuzlik yemek utu camasir oo bi suru is afta sonuda onlar olarAkşamları ve hafta sonları yapabildiğimi yapıyorum habibtem icranımm ama yorgun oluyorum
Kiss ne cenesiniz valla isiniz gucunuz mu yok yetisemiyom sayfalara daliyom araya bodozlamasina. Nabeeerrr
Napiiimm klozete bisey orucem bende her dakka ordayim neredeyse:))
Sorma vallahi dun temizlik yapmadım ama çamaşır ütü vs derken akşam olduNormel habibtemmm temuzlik yemek utu camasir oo bi suru is afta sonuda onlar olar
Hoşgeldin berenimbo habibtemm nasılsın?Dal sen bodoslamasına bizim çene çalışır öyle
Valla masallah datlum Allah cenelere zeval vermesin:))
Cene kasi yapiozHoşgeldin berenimbo habibtemm nasılsın?Dal sen bodoslamasına bizim çene çalışır öyle
tabi ödüllendirmek lasim klozeti
Zaten gunler kisaSorma vallahi dun temizlik yapmadım ama çamaşır ütü vs derken akşam oldu
Napiiimm klozete bisey orucem bende her dakka ordayim neredeyse:))
Zaten gunler kisa
Dogurana kadar sabretsinAynen cok cilemi cekiyo bu ara. Sanki damacanayla su diklemis gibiyim:))
Bende yapamiom bebeyleGünlerde kısa bide hafta hemencecik bitiyo anlamadan bişeyi yetiştiremiyorum,yatağa girmeden önceki halim
İçinin açılması lazım ama güzel bişey yapmaki beğenirsen hiç çıkmak istemezsin
Dogurana kadar sabretsinsonra gidemicen bebe olunca patlayacak hale gelcen
Duz biseyler orurum habibem:)
Biliyom canim tecrubeliyim bu ikinci benim yanima lazimlik koyarum artuk
Aa evdemisin habibtemAyyyy çok enerjikim bugüün bütün ütülerim bitti,çamaşırlarda
Bende torun istimBulutefemde anne adayi listesine eklenmistir
Haydin bu yil bize ugurlu gelecekanane yapin daha cok torun istim brn :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?