- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.941
Hoşgeldin cimcimem evine insanın ev gibisi varmı yaaYasak animin erifi evde 2 hafta
Evi yaza hazırlıyorlar boya moya
Icraninda nisfrlerde basi yogun
Bende dun aksam evime geldimtemizlik yapcem tabi yataktan kalkabilirsem insanin kendi evi gbi yokmuş
İşin çokmuş habibtemm ya Allah kolaylık versin kutlamayada az kalmıştı alında ara ara gel bariKıscelerim Cimcimemin dediği gibi eve boya ne yapılıyor. Emirle çok zor oluyo saçı ne boya oluyo durduramiyo odasinda
Buzdolabı fırın değişecek.
Gardolap ne alinacak
Bi yandan alışveriş yapiyom
Boya ne seciyom
Haberler ve durum bole marah etmeyin
Çok şükür çok sevindim cimcimemin adınaGaynanasinda kalıyodu şükür dün döndü evine
Aaah ah bende evde olaydım bende girerdim o yarışmaşlaraCimcimemmm yoresel yemek ne var konyamin bende mi girsem yarosmaya
Batırıkcı seniiiBnde Bkarim bi yaparsam bat la katilmayi düşünüyorum
Hayırdır icranım ne olduAglamak gelio icimden
Eveeet icranıım hop ki üç dört hop kicaffeinim gibi spor yapim
Çetin kim cimcimeemAy bu çetin beni öldürüyor ya
Bizdende güneşli gunden gunaydiinnn
Caffeinim senin aslende ant li misinHoşgeldin cimcimem evine insanın ev gibisi varmı yaa
İşin çokmuş habibtemm ya Allah kolaylık versin kutlamayada az kalmıştı alında ara ara gel bari
Çok şükür çok sevindim cimcimemin adına
Aaah ah bende evde olaydım bende girerdim o yarışmaşlara
Batırıkcı seniii
Hayırdır icranım ne oldu
Eveeet icranıım hop ki üç dört hop ki
Çetin kim cimcimeem
Kari bize gönderme doverim
Gök gürültülü sağanak yağışlı hemde 1 haftadır bahar gelmişti resmen bugün kış geri geldi firuzem,nasılsın?
Yasakimmmm kiscemmmm inan telim mi qarip kk mi qarip bulamiyom o sayfayida googl amcadan buluyom bu sayfayida zor buldum..selam vermezmiyim kiscem oglusum hamd olsun iyi senin oglanasalam diyo opuyoruz teyzesi...bu arada konu sahibi akadasjmiz degistimi yoksa herzamanki kizcemmi...konu sahibin kizi nasil dogurdukdan sonra yazdimi nasillar okuyorsa bu yazimi onuda kizinida opuyoruz bolcaBahın kislar icranim gidim olun gelmiş kısa ve öz durumu bildiriy merakta birakmiy
Örnek kisce
Hicranimmm bu senmisinnn??oglun nasil kiscem kac aylim olduz neler yapiyorsunuz☺Erkesin erif evde galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?