- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #141.041
Geldiim
Off ofKendine i
Kendine iskence yapmayi sevin mi sen.gozelim
Neresinden donsen.kar pisim ya evlenseydi ole yapsaydi daha mi.iyiydi birak gitsin kendi b.kunda yasasin bi.gun o da tadar insAldatılmak çok kötü bişey hicranım insan hazmedemiyo mahfoldum yaptığı ihaneti unutamıyorum
Cok midesiz insanlarimiz varOff ofO kızda hazırda bekliyomuş hemen atladı ne pis insanlar ya
Normal bi şekilde ayrılsaydık bu kadar üzülmezdim sözüme 1 hafta kala aynı eve girip çıktığı kızla aldattı aileme mahçup oldum benim için gram üzülmedi kimse düşünmediler bu kız üzülüyodur aradan biraz zaman geçsin öyle ilan ederiz birlikteliğimizi ama yok babası bile kızın duvarına canımlar cicimler yazıyoAglama yaw dur hele bihani.unutucaktik
Beni aldatıp o kızla mutlu olmasını kabullenemiyorum hicranım çok kötüüNeresinden donsen.kar pisim ya evlenseydi ole yapsaydi daha mi.iyiydi birak gitsin kendi b.kunda yasasin bi.gun o da tadar ins
Ence hep boyle mutlu aile.toblosu mu cizeceklerNormal bi şekilde ayrılsaydık bu kadar üzülmezdim sözüme 1 hafta kala aynı eve girip çıktığı kızla aldattı aileme mahçup oldum benim için gram üzülmedi kimse düşünmediler bu kız üzülüyodur aradan biraz zaman geçsin öyle ilan ederiz birlikteliğimizi ama yok babası bile kızın duvarına canımlar cicimler yazıyo
inşallah hicoşum dua et banaEnce hep boyle mutlu aile.toblosu mu cizecekler
Bence hepsi sahte iki gun sonra is ciddiye binsin gorurum
iliom cok zor yasamayan.cok az insan vardirBeni aldatıp o kızla mutlu olmasını kabullenemiyorum hicranım çok kötüü
inşallah hicoşum dua et bana
Açalım hicoşum sarhoş olalım acıları unutalımiliom cok zor yasamayan.cok az insan vardirah ulen ah bi yetmislik mi acsak
İnşallah hicranım sağolRabbim sana gonlunden.gecen.guzellikte.birini nadip etsin en.basta sadakatli
İnşallah hicranım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?