- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.221
evet alttan ultrasonla bakıyor doktor. aç tok fark etmiyogunaydin kizlar
bu gun yumurta takibi icin gidicem
alttan mi bakiliyor
ac tok farkediyormu
beğenmene sevindimsuperdi ya oldum gulmekten heruf geldi diye ciktim yoosam devam edecektim
gittim geldim bilemevet alttan ultrasonla bakıyor doktor. aç tok fark etmiyo
geçmiş olsunnn. yarıca gözün aydın yımırtaların içinnnngittim geldim bilemhem alttan hem ustten evirdi cevirdi bakti
bu gun adetimin 10.gunu 3 tane yumurta varmis biri 7 mm digerleri 6mm
32 gunde bir adete gore iyi gibi dedi doktor
27 mayista yine gidicem bakalim noluyo
ya bi sey daha soracam ben ultrasona gidecegim gunden 1 gun onceden birlikte olmuyorum sonucta alttan bakiyo ayip diyorumpeki ya yumurtlarsam o gun diye de korkuyorum acikcasi gunu kaciririz diye siz nasil yapiyosunuz?
ne bileyim kiz o alete felan bulasir ayip olur diyorumgeçmiş olsunnn. yarıca gözün aydın yımırtaların içinnnn
ultrasonla birlikteliğin ne alakası var kızzzben hiç umursamıyorum şahsen
alete prezervatif takıyo kız zaten onu da çöpe atıyolar hemen. oturup sperm analizi yapmıyolarrne bileyim kiz o alete felan bulasir ayip olur diyorum
alete prezervatif takıyo kız zaten onu da çöpe atıyolar hemen. oturup sperm analizi yapmıyolarrsanki ne dicek doktor '' hmm spermmm sevişmişlerrr '' mi dicek
laf ederse suratına tükür doktorun yüzüne ''kimsin lan sen??? ben hala bakireyim'' dehee oyle der diye sey ediyorum bak bi dahakine yapip gidecem laf ederlerse oldururum seni
sen varyaaa. güldürdün beni delüüüüü..alete prezervatif takıyo kız zaten onu da çöpe atıyolar hemen. oturup sperm analizi yapmıyolarrsanki ne dicek doktor '' hmm spermmm sevişmişlerrr '' mi dicek
sen varyaaa. güldürdün beni delüüüüü..
laf ederse suratına tükür doktorun yüzüne ''kimsin lan sen??? ben hala bakireyim'' de
Azerrrriii gizi hahahah cok komiksin
Allah gonlune gore versin canim sen ne zamandir istiyosunHadi hayirlisi olsunnn azeri kizi bende ikimciyi istiyorum daa olmuyot kizimdan sonra 2 dusugum oldu..sebebini bende bilmiyorum bakalim.hairlisi olsun
1 ay daha miYumurta takibine gore iyi demisse iyidir daha buyuyecek canimmm buyumedigini gorurse klomen verecek daha da buyumezse igneyle buyuyecek o ay hamile kalmazsan diger aya catlatma ignesi verecek canim.haydi hayirlisi
bunlar hem sapih hem pis diyorum inanmiyolarsen varyaaa. güldürdün beni delüüüüü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?