- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.881
görmedim canım :) ama olsun hatırlatmak önemli :) içinizde hala bebek bekleyip olmayan varsa rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahtopiğin adından dolayı böyle yazdım yanlış yazdıysam kusura bakmayın bol bebişli bol göbekli bir topiğiniz olsun inşallah....
malesef internetten bulmuş.. Umarım ilk evliliği gibi olmaz..nerden bulmus ınternetten mı .. evlı bı adama yada kotu bırıne degıldır ınsallah ıyı bırı olsun da mutlu olsun barii
cak cuk şap şup yapıyon mubnmde ağzımda var şuan..yanımda olsan kesin kaçardın.
ınsallah yaaa .. bebegıne sahıp cıkmamasına uzuldumm onu barı yanına alaydıı .. ıyı barı babası bakıyormussmalesef internetten bulmuş.. Umarım ilk evliliği gibi olmaz..
tam gonlumden geçeni dedin.. Aammiinnrabbim tez zamanda ama hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hatta saçını tarayacak banyo yapacak vaktin bile olmasın o kadar çok çocugun olsun 3 iyidir 3 tane olsun canım.
saglıklı yasa o zaman kuzuşummAllahla benm arama n3 giriyon
doğurduğu gibi hastaneden kaçmış. Bir kere bile emzirmemiş..ınsallah yaaa .. bebegıne sahıp cıkmamasına uzuldumm onu barı yanına alaydıı .. ıyı barı babası bakıyormuss
saglıklı yasa o zaman kuzuşummoldu mu ( kızlar laf aramızdaa kalsın cımcımee ay ne memnunıyetsızz kız yaaa ) dmi
ne güzel dua kalbi ferahlatır ben oğluma tedavi ile sahip oldum darısı sana olsun bol şans bol amin darısı bana olsun tekrardan.tam gonlumden geçeni dedin.. Aammiinn
doğurduğu gibi hastaneden kaçmış. Bir kere bile emzirmemiş..
bazen diyorumki o bebek keşke onun değilde benim olsaydı.. Kimisi ne kadar hasret, kimiside kurtulmak için gun sayıyor
ne güzel dua kalbi ferahlatır ben oğluma tedavi ile sahip oldum darısı sana olsun bol şans bol amin darısı bana olsun tekrardan.
hee , cak cak olmadan sakızın tadı çıkar mııcak cuk şap şup yapıyon musevgılımde hıyar yıyomus kırt kırt yapa yapa dedım kapıyomm benn teli ..
işte korunacakk madem gunahsız melek o daha yaa ne sucu var onunndoğurduğu gibi hastaneden kaçmış. Bir kere bile emzirmemiş..
bazen diyorumki o bebek keşke onun değilde benim olsaydı.. Kimisi ne kadar hasret, kimiside kurtulmak için gun sayıyor
aminnAllah oylelerini islah etsn
abowww ben sevmiyem oylee ..hee , cak cak olmadan sakızın tadı çıkar mıı
aminn canmm yaa.. Sen hele bi evlen çeyiz işi kolayişte korunacakk madem gunahsız melek o daha yaa ne sucu var onunnnasıp canımm allah herseyın yerını zamanını bılıyorr .. dogru zamandaa sana da nasıp edecek ınsallah rabbimm .. mınnosa burda beraber ısım koyarızz hee bıde benım ceyız ısınee beraber karar verırızz herseyın hayırlısı allah hepımızınn gonlune goree versınn
işte korunacakk madem gunahsız melek o daha yaa ne sucu var onunnnasıp canımm allah herseyın yerını zamanını bılıyorr .. dogru zamandaa sana da nasıp edecek ınsallah rabbimm .. mınnosa burda beraber ısım koyarızz hee bıde benım ceyız ısınee beraber karar verırızz herseyın hayırlısı allah hepımızınn gonlune goree versınn
evlenmeden once ıs olayım var canım .. benım ıcınn bıraz gerıdee suan ıcınn amaa karar verırızzz banaa akıl verırsınızz o zamannnaminn canmm yaa.. Sen hele bi evlen çeyiz işi kolay
ohoo ne fikirler vercez sana, kaçceksin artıkevlenmeden once ıs olayım var canım .. benım ıcınn bıraz gerıdee suan ıcınn amaa karar verırızzz banaa akıl verırsınızz o zamannnartık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?