Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bizim bi arkadaşın öle olmuştu da dra gitti kimyasal gebelik olmuş dedi bi kan fln bakarlar. hastayken çatala oturtan dr görmedim daha korkma bence:30::30::30:

benim nisanda regl 20 gün geçti leke gibi çok çok az geldi. dr bişi yok dedi ama şimdi de ağrı başladı:50::50:
bu ay da çalışmalar boşa gidiyo:43::43:

kimyasal gebelikmi :44: yani benimde bebişim düşmüş olabilirmi :26: ayyy yapma yaaa :14: şimdi daha çok kötü hisediorum kendimi :14:
buarada çatala hastaken oturtmuolar dimi ? eminsin demi mersahım ? içime su serptin walla.. :18:
hepimiz bn bir ümitle beklioruz sonrasında çalışmalar boşa gidio :85: hay Allahım yaa.. hayırlısını versin Rabbim ne dielim :59:

Son düzenleme:
kimyasal gebelikmi :44: yani benimde bebişim düşmüş olabilirmi :26: ayyy yapma yaaa :14: şimdi daha çok kötü hisediorum kendimi :14:
buarada çatala hastaken oturtmuolar dimi ? eminsin demi mersahım ? içime su serptin walla.. :18:
hepimiz bn bir ümitle beklioruz sonrasında çalışmalar boşa gidio :85: hay Allahım yaa.. hayırlısını versin Rabbim ne dielim :59:

kimyasal gebelik de kese de bebek de yok canım yani gerçek bi hamilelik değil aslında... sadece beta yükseliyor biraz o kadar... belki öyledir belki değildir,bunu gitmeden bilemezsin... doktorlar ultrason muayenesi ve kan testi yapar çatala filan oturmazsın merak etme canım ...................

dr herkadın yaşıyo ama farkına varmıyo demiş dr. yani üzülecek korkacak bişi yok. kendini kötü hissetme:50::50:
ayy sölediğime pişman oldum :(

dr herkadın yaşıyo ama farkına varmıyo demiş dr. yani üzülecek korkacak bişi yok. kendini kötü hissetme:50::50:
ayy sölediğime pişman oldum :(

aşk olsun mersahım... tabi sölücen biz burda iyi kötü herbişiciği paylaşıyoruz.. başımıza gelenleri bildiklerimizi aktarıyoz.. çoğu zaman ne kadar özellerimizden bahsedioruz.. iyide kötüde olsa sölücez bitanem.. sen bana bakma ben bayan panik.. biraz fazla evhamlıyım napim :17:
warsada öle bişi olmuş bitmiş çaremi var:? olanla ölene çare yok derler...

hoşgeldin basam hade bakem allah kolaylık versin bende 10 gündür çalışıyorum ama bu ay erken yoruldum galiba gerçi eşimde bende:9::9::9::9:

walla hayirlisi...dün yine morelim bozuldu kizlar :( bizimle evlenenler hepsi hamile kaldi...
esim beni teseli etti...
bende biliyorum, biran tuaf oldum ama yine diyorum...herseyde vardir bir hayir

Hoşgeldin basamm... nasılsın? ne güzel adetin bitmiş... benim bitmedi hala :59:
yarın için randövi aldım dr a gidicem nasipse.. çok korkuyorum :18:

wallami kiz....SIKMA caninini....
cokmu geliyor azmi?

kimyasal gebelik de kese de bebek de yok canım yani gerçek bi hamilelik değil aslında... sadece beta yükseliyor biraz o kadar... belki öyledir belki değildir,bunu gitmeden bilemezsin... doktorlar ultrason muayenesi ve kan testi yapar çatala filan oturmazsın merak etme canım ...................

hoşgeldin zuhalimmm :48:
beta yükselirse yaptığımız idrar testinde + pozitif görünmesi gerekmezmi zuhalim? ben testi yapmıştım koskoyu tek çizgiydi.. :44:

wallami kiz....SIKMA caninini....
cokmu geliyor azmi?

yani çok az değil ama her saat başı ped değiştirecek kadarda değil.. günde 1 tane gidio ped işte.. ay neden yaa.. nasıl durduracak bu kanı? ila. verecek muhtemelen doğum kontrol hapı.. e bizim çalışmalar ne olacak :14::14:

yani çok az değil ama her saat başı ped değiştirecek kadarda değil.. günde 1 tane gidio ped işte.. ay neden yaa.. nasıl durduracak bu kanı? ila. verecek muhtemelen doğum kontrol hapı.. e bizim çalışmalar ne olacak :14::14:

ben biliyorum senin neyin var...okudum biraz gecmisi...

bak kimyasal gebelik olamaz...positif olurdu gebelik testi bu bir...
kanamalar daha sürüyorsa, senin kistin var...ayni benim gibi...hatirliyormusun diyordum sana kanamam durmadi diye....
agrilarin varmi kasiklarinda?

evet bu kisti yok etmenin bir kac yöntemi var canim:
1. Dogum kontrol hapi
2. Hormon tedavisi (bende yapiliyor suan, kistin cocuk sahibi olmana engel mi ona bakliyor her hafta kan vermeye gidiyorsun ..., sonrada hormon tedavisiyle yok edilecek)
3. bir ilac tedavisi daha 10 gün boyunca (hamile kalmana engeliyormus o hap....10 günden sonra bedenin atiyormus o kisti)

günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günayydınnnn canımmmm :16:
çok fazla bilgim yok ama çok kişiden duydum aşılama yaptık tuttu diye canım.. hayırlısı olsun inşallah tutar :)
günaydınn ipemmmm yazdımm kuşummmm :13::13::13:

sat 20.04 - bat 18-19 - 05 şeklinde canm..

günaydın güzeller bende geldim:10::10::10::10::10:
günnayydınnn melekimmmmmmmmmmmmm :15::15::15::15::15:
nazım gecikme nedeniyle benim tarihler değişti malumm............benim>> sat- 13 nisan--- bat -11 mayıs değiştirirsen sevinirim tatlım...eğer hamilelik yoksa inşallah bu gecikmem ilk ve son olsun sekmeden tam 11 inde regl olurmmm amin amin amin:1::1::21:
zuhalimmm günYDINNNN bidenemmmmm :29::29::29: düzeltimm

mersahımmmm bitanemmm günaydınnn yazdımm kuşummmm :51::51::51::51: :29::29::29::29::29:

hoşgeldin zuhalimmm :48:
beta yükselirse yaptığımız idrar testinde + pozitif görünmesi gerekmezmi zuhalim? ben testi yapmıştım koskoyu tek çizgiydi.. :44:

kimyasal gebelikte genelde değerler 10-20 arası çıkıyor canım... bu kadarcık artışta haliyle idrarda çıkmıyor tatlımm.. sen kafanı yorma bunlarla doktor insanı rahatlatıyor git sen:34:

ben biliyorum senin neyin var...okudum biraz gecmisi...

bak kimyasal gebelik olamaz...positif olurdu gebelik testi bu bir...
kanamalar daha sürüyorsa, senin kistin var...ayni benim gibi...hatirliyormusun diyordum sana kanamam durmadi diye....
agrilarin varmi kasiklarinda?

evet bu kisti yok etmenin bir kac yöntemi var canim:
1. Dogum kontrol hapi
2. Hormon tedavisi (bende yapiliyor suan, kistin cocuk sahibi olmana engel mi ona bakliyor her hafta kan vermeye gidiyorsun ..., sonrada hormon tedavisiyle yok edilecek)
3. bir ilac tedavisi daha 10 gün boyunca (hamile kalmana engeliyormus o hap....10 günden sonra bedenin atiyormus o kisti)

ara ara giriyor ağrı canım.. var yani.. ay ne bileyim karmakarışık oldum şimdi ben.. kist kötü bişeymidir, hamile kalmama engelse hiç hamile kalamıcakmıyım? yada 10 günlükmü hamile kalmaya engelmiş bu hap ? basam :26: ay bayılcam şimdi.. beni görmelisiniz kızlar.. hastalıklara karşı çok dayanıksızım ve evhamlıyım :18: keşkem bugün için alaymışım randöviyi :14: ben gece uyuyamam biliorum ... :18::18:

selam kızlarrrr :80::80::80::80:
ipem sınavlar nasıl geçti? benim berbattı walla :59: bi tane çalıştığım bişiden çıkmazmı yaa:14:

canlarım günaydın hepinize nasılsınız bakem:54:
esrarengizim ipeğim sınavlar nasıl geçti canlarım....
mersahım ders yok mu bugün senin canım...

günnayydıınnn canlarımmm

esrarengiizm üzüülmee kuşummm inş.. iii not alırsınnnn :16::16::16::16:

Back
X