Hangi bebek arabasını almalıyım?

Duyguhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
32
0
0
İstanbul
Merhaba hanımlar,

Nurbanu bebeğim için bebek arabası almak istiyorum ama kararsızlıklar içinde kaldım. Önerileriniz olabilirmi acaba? Ben şöyle birşey buldum Kraftbaby.com - ama emin değilim açıkçası. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

Kullandığım bebek arabasından çok memnunum. Size fikir olsun diye internetten bulduğum ürün özelliklerini yazıyorum.
Zor işler bunlar, insanın kafası çok karışıyor, bilirim. Biz de eşimle baya bir araştırma yapmıştık :)
Kolay gelsin...

Joolz Day’ in özellikleri:

• Ayarlanabilen itme çubuğu (1.50 m - 2.05 m boyundaki ebeveynler için tasarlanmıştır)
• Tekerlekler üzerinde bağımsız süspansiyon
• Kolayca çıkartılabilen tekerlekler
• Hafif ve kolay kullanım
• Kilitlenebilen dönen tekerlekler
• Ormanda, şehirde ya da plajda kolay manevra özelliği
• Dik konumda muhafaza edilebilir
• Yenidoğanlar için olan araba koltuğuyla kombine edilerek de kullanılabilir
• Alışveriş sepeti mevcuttur
• Yağmurluk dahildir
• 24 ay garantisi vardır
• EN 1888:2003 ( +A1, A2, A3 2005) güvenlik standartlarına uygundur

Koltuk:

• İki yönlü kullanılabilir
• 3 farklı açıda ayarlanabilir
• Kolayca yıkanabilir
• Ekstra yüksek pozisyona getirilebilir
• Ayarlanabilen ayak desteği vardır
• Güneşlik dahildir

* Maxi - Cosi bağlantı parçası dahildir.

bu mevzu biraz da bebek arabasına ne kdr bütçe ayırdıgınzla alakalı
kraftı bilmiorum ama ben chico -maxi cosi ve bugaboo ya baktım fiyatlar inanılmaz degişiyo
700 TL- 1500 TL - 1750 TL ye kadar çıkıyo

Şu arabaya bayılıyorum, yenidoğan için ideal. İndirimli fiyatı ise uygun sayılır. Ama yine de bir bebek arabası için o parayı vermeye değer mi kararsızım. internetten de çok güvenilir siteler dışında alışveriş yapmak istemiyorum. Sonuçta ürünü gözle görmeden alıyoruz. e-bebek te indirime girmesini bekliyorum, mayısta indirimdeydi, umarım tekrar girer.

en ucuz Kraft New Matrix Trio l Set Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da

Sonunda arabamızı aldık, güzel, şık ve kullanışlı. e-bebek üretimiymiş. Ama bi sorunumuz var. Arabanın sol tekerinden sesler geliyo kullanırken. Alışveriş merkezinden çıkarken farkettik ve değiştirdik fakat hala aynı problemi yaşıyoruz. Onun dışında bi sorunumuz yok. 3 tekerlekli, ana kucağı çift yönlü takılabiliyo. Üstelik tutacaktan değil koltuktan değişim yapılıyo ve böylece manevra problemi yaşamıyorsunuz. Ana kucağını kendinize doğru çevirince bebek biraz dik konuma geliyo ama onu da yastık desteğiyle çözdük. 6 aydan sonra normal oturağa geçiliyo, o da biraz dar gibi duruyo ama benim ilk bebeğim olduğu için rahat eder mi, yoksa dar olması problem yaratır mı bilemiyorum. Ama görünüş olarak çok havalı arabamız. Fiyatı da çok uygun o tarz diğer arabalara göre. 500 tl ye aldık. Tavsiye ederim. Tabi hala şu tekerden gelen ses meselesi kafamı kurcalıyo belki bugun gidip bi değişim daha talep ederim.

http://www.e-bebek.com/travel_siste.../nobler_travel_sistem_bebek_arabasi/NOB-NOB02

Son düzenleme:
Biz pierre cardin aldık bebek arabası hafif olacak en önemlisi bu tam yatar olacak çift ünlü olacak ben bunların hepsini pier cardin arabada buldum fiyatı 399 t

Ben Mclareen baston puset aldım 570 tl civarında indirimli fiati e bebekte tam yatabildiği icin 2 aylıktan itibaren kullanıyoruz. Kıs geldi zaten kullanamicaz artık yaza yasina gircek kizim ve bu hafif arabayı aldığım icin daha bı mutlu olucam. o ağır koca tekerlekli kümbet gibi arabaları almak istemedim hem rahat kullanışlı hafif 4-5 yasına kadar kullanabileceğim bı araba istedim. Herkes bı heves o travel sistemleri alıp cocuk ağırlasınca baston pusetevdonüyor nede olsa.tercih meselesi

Back
X