Doğuma Hazırlık Hangi bebek bakım ürünü en iyisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semplice_signora

Konuşası bile yok...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
7.075
3.075
148
42
Merhaba tecrübeli anneler.
Bebeğim için alışveriş yapmaya yeni yeni başlıyorum.Bebek bakım ürünü diye aradığımda karşıma en çok şu 4 marka çıktı.
Sebamed,Mustela,Komili ve Nivea...
Sizce bunlardan hangisi daha az kimyasal içeriyor?Güzel kokacak diye o narin cildi mahvetmek istemiyorum.Çok tedirginim bu konuda:18:
Bir sorum daha olacak sizlere.Hangi ürünleri almam gerekir?Şampuanı,pişik kremi,vücut sütü,vücut losyonu,nemlendiricisi,vücut şampuanı vs vs... Çok ürün var piyasada.Gereksiz ürünler almak istemedim.Setlerde de hep farklı ürünler var.
Bildiklerinizi,duyduklarınızı ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

selam ben çok araştırmıştım ve mustelada karar kıldım ürünlerinde çokda memnunum özellikle pişik önleyicisi mükemmel popsu kızarınca bi kere sürüyorum bi sonraki alt açmamda kaybolmuş oluyo.şampuanı çok köpürmüyo yağı biraz fazla kokulu onu sevmedim bide sprey kullanımı zor.dr ilk zaman yağı önermedi ama hastde bebeği yağladılar ilk banyoda anlamdım yağ yerine bepanten krem sür dedi o yüzden yağı ilk haftalar her seferinde sürme bence bide bioderma çok iyimiş.umarım kafanı karıştırmamışımdır.
ben şampuan ,yağ, pişik önleyici aldım.halasıda sonra pişik kremi aldı ama kullanmadık çok şükür

Son düzenleme:
selam ben çok araştırmıştım ve mustelada karar kıldım ürünlerinde çokda memnunum özellikle pişik önleyicisi mükemmel popsu kızarınca bi kere sürüyorum bi sonraki alt açmamda kaybolmuş oluyo.şampuanı çok köpürmüyo yağı biraz fazla kokulu onu sevmedim bide sprey kullanımı zor.dr ilk zaman yağı önermedi ama hastde bebeği yağladılar ilk banyoda anlamdım yağ yerine bepanten krem sür dedi o yüzden yağı ilk haftalar her seferinde sürme bence bide bioderma çok iyimiş.umarım kafanı karıştırmamışımdır.
ben şampuan ,yağ, pişik önleyici aldım.halasıda sonra pişik kremi aldı ama kullanmadık çok şükür

Teşekkür ederim bilgiler için.Sebamed ağırlıklı şu an kafamda.Mustela çok pahalı maalesef:50: Belki indirim falan denk getiririm kızımın şansına :31:

Teşekkür ederim bilgiler için.Sebamed ağırlıklı şu an kafamda.Mustela çok pahalı maalesef:50: Belki indirim falan denk getiririm kızımın şansına :31:

bende unnadodan almıştım ama aynı fiyata hello babyde de satılıyo.umarım fiyatı değişmemiştir büyük boy şamp:24 tl idi 3 aydır kullanıyorum hala bitmedi, az sür hangi markayı alırsan ciltleri o kadar hassaski yazık zaten banyoyu çok kısa tut ilk zamanlar. ben sezaryen oldum ayaklı küvet almıştım o kadar işime yaradıki o halde özellikle ilk zamanlar çok eğilemiyosun.bide yüz havlularımdan bi tanesini leğenin altına serdim.şöyle yap havluyu uzunlamasına ortadan ikiye katla sonra kafasını koyabileceği kadar bir kısmı katla üst üste katlamaya devam et altta bebeğin gövdesi ve poposu kalacak kadarını bırak yastıklı tarafı başına gelecek şekilde leğenin içine koy.leğenin içini yatay halde bebeğin çenesini geçmeyecek şeklilde suyla doldur bebek üşümez.niye yazdım herkes bebeğin üstünden çıkanları koyuyomuş ama onlar yetmiyebiliyo sana kolay doğumlar dilerim .

bende unnadodan almıştım ama aynı fiyata hello babyde de satılıyo.umarım fiyatı değişmemiştir büyük boy şamp:24 tl idi 3 aydır kullanıyorum hala bitmedi, az sür hangi markayı alırsan ciltleri o kadar hassaski yazık zaten banyoyu çok kısa tut ilk zamanlar. ben sezaryen oldum ayaklı küvet almıştım o kadar işime yaradıki o halde özellikle ilk zamanlar çok eğilemiyosun.bide yüz havlularımdan bi tanesini leğenin altına serdim.şöyle yap havluyu uzunlamasına ortadan ikiye katla sonra kafasını koyabileceği kadar bir kısmı katla üst üste katlamaya devam et altta bebeğin gövdesi ve poposu kalacak kadarını bırak yastıklı tarafı başına gelecek şekilde leğenin içine koy.leğenin içini yatay halde bebeğin çenesini geçmeyecek şeklilde suyla doldur bebek üşümez.niye yazdım herkes bebeğin üstünden çıkanları koyuyomuş ama onlar yetmiyebiliyo sana kolay doğumlar dilerim .

Söylediğin taktiği mutlaka deneyeceğim.File almıştım ben.Pratik oluyor dediler.Deneyeceğim onu da.Zaten ilk aylarda tek başıma yıkayamam.Çok teşekkür ederim duan için.:54:

Ben dermokozmetik ürünleri olan Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum(Diğer bakım ürünleri de var).Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Back
X