- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o zaman cokkkk beklersin.Yüzügunu alıp,satan adam sana borcunu mu verir Allah aşkına.Bak asla ama asla bunu demem ama sağlam bir kavga yap,eve sakin ama sakın alma.Annenede,kendinede,evladına da bu zulmü yapma ne olur.Adami defet,iş bul,çalış.Annende evladına baksın.Bide erkeğimiz yok demişsin.Kuzum sen anasin ana.Birak erkek olmayı,evlatlarım söz konusuysa panter olurum panter.Kimse ama kimse duramaz önümde.Silkelen kendine gel.Allah aşkına kendine gel.Zararin neresinden dönersek de.Biraz daha bekleyip,eve hacizciler, borçcular,ne olduğu belirsiz insanları takma.Annenide daha fazla yiprattirma sakin!Doğru çok doğru gidecek ama ne zaman annem ile kızım yeter bana huzur lazım adam psikolojimi bozdu yanunda durulmuyor artık sürekli para sıkıntısı var ne ev bakıypr ne çocuk bakıypr ama sürekli para sıkıntısı var anneme daha bin tl borcu var çocuğun altınlnlarını versin öyşe ayrışmayı düşünüyorum
Amin aynı durumda olan insan daha iyi anlar beni ,ssğolsun arkadailar çok haklılar kesinlikşe boşanıcam zaten benim evliliğim diye bişey kalmadı benim pişmanlıklarım var niye böylr adamla evlenip çocuğumu öksüz bıraktırcam neden böyle bir babası olsundu neden ..hele annem neden o kafına bu üzüntüleri yaşattım böylr adamla evlenerek 6yıllık evliyim ilk zamanlar aytı evimiz kendi bakardı evini çocuk oödu maddi kendi borçlatı oda yavruma bişey aldıüından değil madfi zorlığa düştü annesini arafım adam tamamen delirdi omdan sonra pek hazmedemedi beni ve annemi Allah size de kolaylık versin ben bitiricem en yakın zaman da dava da açıcam bize görüntü baba laxım değil huzur laxım huzurBenimkinin kumarı yok ama borcu çok. Resmen geleceğimi gördüm. Ama ben annemin evine giderken yanımda götürmem sanırım. Ay büyük konuşmayayım. Cok uzuldum hem seni haline hem kendi halime.Allah bana da sana da ferahlık nasip etsin arkadaşım
Başta kendim için zatrn olur mu neler yaşadıüımı ben biliyorum sanki bana eziyet etmese üzmese annem oğlum der bişey demezdi ki sorın bana saygısı yok anneme hiç yok yanında artık huzur bulamıyorum hrp bir para sıkıntısı ev geçindiriyor olsa saygı duycam ama o da yok niye çekeyim ki ne kaldı başka dayak mı o durumlara da gelirdik kira da otırsak eminimIste annen kizin icin istemeyeceksin kendin icin isteyeceksin. yarin oburgun kocan baskasyla evlenir duzelir sonra annem icin kizim icin deme. Pisman olma.sana yaptiklarini unutma.
Konuyu nereye çekmişsiniz öylr yok öylr bişey bana söylrdi telefonda ananemin haberi dahi olmadı karşıdan konuşmak ne kadar kolay öylr siz boşamışsınız iyi yapmışsınız bende boşucam böylr adamları niye musallat edelim ki hayatımıza çocuğu sosyal hizmetlere derken ne demek istiyorsun anlamadım nasıl ki akşı başında yorum uapanlar varsa senin gibi dangalak da çok tabi burdaBenimde yemek bogazima takildi yasli kadncagiza cok uzuldum.ben serefsiz bir adami sirf babama laf etti doye bosadim ailesine dahi tek basima hayati zehir ettim.konu sahibi hayatta tek kalmis yasli kadincagiza gitmis hirsiz pisligin tekini basina sarmis.garibim ne kadar icine atiyodur.vallahi adresi bilsem ben sikayet edecegim yaslilari koruma altina alsinlar cocuguda sosyal hizmetlere
Nasıl insanlarsınız ya içimi boşaltmak istedim brn size ayrılayım mı demedim ki zatrn boşancam avukat da tuttum krndime ne bahanesi brnim hayatımı sen mi yaşıyorsun sıkıntı çekicem de burdan yazcam aytılmıcam neyin kafası neyin yorumu pardonBahane ya gerçekten annesine yazık neler yaşatıyorlar kadına, kocasının ne mal olduğu ortada birde kalkmış böyle adamı annesinede musallat etmiş