Ben de anlayamadim. Aranizda manevi olarak hicbirsey yok. Bosanmissiniz da.. Niye herkes kendi yoluna gitmiyor?
Sizin karsinizdaki kisiyi bir yere gondermeme gibi bir hakkiniz yok ki, onun size ordan bakmak gibi bir mecburiyeti de yok. Evli degilsiniz sonucta, mahkemeyle kazanilmis nafaka hakkiniz yoksa bosa ugrasiyorsunuz. Yani, konunun amaci nedir, sizin isteginiz nedir ben anlamadim. Evden ayrilabilir, belki ulkeden de ayrilabilir. O resmi olarak bekar bir adam, size bagli degil ki. Siz de ister kendi evinizde kalirsiniz, ister kendi ailenizde.
sanırım konuyu anlayamadın sevdecim...ben ısteyerek bosanmadım ondan ..abd ye gıtmek ıcın aldı nıkahını benden..bosandık formelite yanı cıddı bı bosanma degıldı .kavga dövüş ne yaptı ettı aldı nıkahını pes ettırdı benı...neymıs abd ye ogrencı olarak gıtmesı gerekmıs bunun ıcınde bekar olması gerekmıs buyuzden bosanmıstık yanı tekrar nıkah yapacaktık ama yapmadı pislik ...şimdi tekrar gıdecegım buyuzden nıkah yapamm dıyo anlatabıldımmı arkadasım.....
Son düzenleme: