Hangi birini kafaya takıcam ben

Evet onu da takıyorum hepsi ustume geliyo sıkıldım artık herkesten bana da kimse samimi gelmiyo artik:işsiz:
Bence önce eşinle kendine yoğunlaş
Nerede hata yaptınız
Dilimizin ayarları gevşemiş nasıl düzeltiriz diye
Açık açık konuşun
Saygı çok önemli şey, hele ki eşler arasında

Sonra elti melti vız gelir tırıs gider
Sen iç huzurunu bi sağla, onları görmezsin bile

Annem oğluma küçük bebek bisikleti nden almış 400 tl ben duydum söyledi anne çok dedim daha ucuz bişey alsaydın dedim olsun bu kaliteli dedi orta halli bi aileyiz bu arada annemin emekli maaşı var babamdan kalan kira vermiyo Dedemden kalma bi tarla vardı o satılmış 6000 tl oğluma bisiklet almış abimin eşi ve anası da bugün birliktelermis annemde söylemiş 400 tl ye aldım diye gelin hanim demiş ki benim çocuğum olsa ben istemem bu kadar pahalı bişey ne anlam çıkarırsiniz sanki ben istemişim annemden ki ona ne.. anası da demiş ben torunum olsa oyuncak bisiklet almam bunlar nedir ya bana mı giciklik lari var yoksa başka bişey mi ve ben bu insanlara güvendim sorunlu zamanımda bütün sırlarımi paylaştım kocamla ozelime kadar kimseye guvenmiycen kardeşim bu hayatta sinirlerimi ziplattilar

diğer mesajlarınızı da okuyunca, siz mi alıngansınız insanlar mı fesat karar veremedim
ama şundan çok eminim
bu kadar küçük şeylere, bu kadar takılarak yaşarsanız ömür billah huzurlu olamazsınız
bu söylemleri sizi rahatsız mı ediyor, çok fazla takmayın, ilişkinizi yüzeysel tutun yeter
ne diye bu kadar kafaya takıp sinirden çıldırıyorsunuz
boşverin yahu

Annem oğluma küçük bebek bisikleti nden almış 400 tl ben duydum söyledi anne çok dedim daha ucuz bişey alsaydın dedim olsun bu kaliteli dedi orta halli bi aileyiz bu arada annemin emekli maaşı var babamdan kalan kira vermiyo Dedemden kalma bi tarla vardı o satılmış 6000 tl oğluma bisiklet almış abimin eşi ve anası da bugün birliktelermis annemde söylemiş 400 tl ye aldım diye gelin hanim demiş ki benim çocuğum olsa ben istemem bu kadar pahalı bişey ne anlam çıkarırsiniz sanki ben istemişim annemden ki ona ne.. anası da demiş ben torunum olsa oyuncak bisiklet almam bunlar nedir ya bana mı giciklik lari var yoksa başka bişey mi ve ben bu insanlara güvendim sorunlu zamanımda bütün sırlarımi paylaştım kocamla ozelime kadar kimseye guvenmiycen kardeşim bu hayatta sinirlerimi ziplattilar
Ahhh bır kadınlar :) canım sana takma kafana dıyemem 6 ay once olmus olayı bıle her Allah ın gunu kurup dıyorum :) amann tavız verme valla SANANE de sustur sanki hayat kısa ıcınde buyuttukce daha da bırıkıyor :) sevılıyorsun :*

Bence önce eşinle kendine yoğunlaş
Nerede hata yaptınız
Dilimizin ayarları gevşemiş nasıl düzeltiriz diye
Açık açık konuşun
Saygı çok önemli şey, hele ki eşler arasında

Sonra elti melti vız gelir tırıs gider
Sen iç huzurunu bi sağla, onları görmezsin bile
Haklısın galiba ben çok mu kuruyorum ya bana kesin bi iş lazim böyle olmuyo iyi hissetmiyorum artık kendimi eşimle de bilmiyorum bibiyi bi kotu gidiyo nasıl gidecekse saygı yok arada saygı tekrar nasıl kazanılır bence çok zor

Ahhh bır kadınlar :) canım sana takma kafana dıyemem 6 ay once olmus olayı bıle her Allah ın gunu kurup dıyorum :) amann tavız verme valla SANANE de sustur sanki hayat kısa ıcınde buyuttukce daha da bırıkıyor :) sevılıyorsun :*
Evet kimseyi kirmayim dersen kırılan üzülen sen oluyosun herkese cevabını vercen bu hayatta teşekkür ederim canim

diğer mesajlarınızı da okuyunca, siz mi alıngansınız insanlar mı fesat karar veremedim
ama şundan çok eminim
bu kadar küçük şeylere, bu kadar takılarak yaşarsanız ömür billah huzurlu olamazsınız
bu söylemleri sizi rahatsız mı ediyor, çok fazla takmayın, ilişkinizi yüzeysel tutun yeter
ne diye bu kadar kafaya takıp sinirden çıldırıyorsunuz
boşverin yahu
Elalem olsa öyle de bi abim var ve onun eşi ve zaten gorusemiyoruz eşim den dolayi evime de gelmiyolar bilmiyorum bubyuzden soğukluk mu oluyo bir dostun dediği gibi önce aile içi huzur önemli gerisi bos aslinda

Haklısın galiba ben çok mu kuruyorum ya bana kesin bi iş lazim böyle olmuyo iyi hissetmiyorum artık kendimi eşimle de bilmiyorum bibiyi bi kotu gidiyo nasıl gidecekse saygı yok arada saygı tekrar nasıl kazanılır bence çok zor

İşe gir
Tek eşini veya eş ailesine odaklanma
Hayat bunlar için çok kısa
Beraber aile terapistine gidin
Bilmiyorum saygı yeniden kazanılır mı ama şimdikinden daha iyi olabilirsiniz

Elti kim dış kapının dış mandalı

Kusura bakma canimm sinirlendim biraz yaa çok değer verince insanlara böyle olunca sinirlerim bozuluyor

sevgili nimesay,

fiyat paylasiminda bulunarak anneniz zaten karsisindakilere bu konu hakkinda bir konusma firsati vermis. ben ne sizi, ne annenizi ne de diger kisileri tanirim. olaya tarafsiz bakiyorum.
simdi biri bana herhangi bir urun hakkinda fiyat soylese ben de kisisel fikrimi beyan ederim. bunda cekememezlik yoktur. lutfen stabil kalin.

Evet kimseyi kirmayim dersen kırılan üzülen sen oluyosun herkese cevabını vercen bu hayatta teşekkür ederim canim
Kız zaten bızım derdımız 'Aman ben kotu olmayayım aman adım kotuye cıkmasın ben yutayım o lafları ses etmeyeyım' degıl mı :) saygı tabıı onemlı ama karsı taraf edepsızse saygı ne ise yarar :\

İşe gir
Tek eşini veya eş ailesine odaklanma
Hayat bunlar için çok kısa
Beraber aile terapistine gidin
Bilmiyorum saygı yeniden kazanılır mı ama şimdikinden daha iyi olabilirsiniz

Elti kim dış kapının dış mandalı
Elti değil ki abimin eşi o da ayni aslinda dogru söylüyorsun biraz rahata olmam lazım takmamam lazım çok bosum sanırım canım sıkılıyo sarcam yer arıyorum kpssyle atansam keşke ama bedavadan da olmuyo emek lazım ve evin sorumlulugu çocuğun sorumlulugu zorlanıyorum calismaya is arıyorum bi yandan işletme mezunuyum muhasebe işine bakıyorum ve bulamadım hala ha deyince de olmuyo hayırlısı bakalim

Elti değil ki abimin eşi o da ayni aslinda dogru söylüyorsun biraz rahata olmam lazım takmamam lazım çok bosum sanırım canım sıkılıyo sarcam yer arıyorum kpssyle atansam keşke ama bedavadan da olmuyo emek lazım ve evin sorumlulugu çocuğun sorumlulugu zorlanıyorum calismaya is arıyorum bi yandan işletme mezunuyum muhasebe işine bakıyorum ve bulamadım hala ha deyince de olmuyo hayırlısı bakalim
Aman ha yenge ha elti, akraba kavramından pek çakmıyorum yine karıştırmışım ( :
Çalışmak sana daha iyi gelecekse çalış
Hem iş hem çocuk daha beter olurum diyorsan çalışma
Ama hobi edin olmadı, boşver milletin cümlesindeki niyeti didiklemeyi

sevgili nimesay,

fiyat paylasiminda bulunarak anneniz zaten karsisindakilere bu konu hakkinda bir konusma firsati vermis. ben ne sizi, ne annenizi ne de diger kisileri tanirim. olaya tarafsiz bakiyorum.
simdi biri bana herhangi bir urun hakkinda fiyat soylese ben de kisisel fikrimi beyan ederim. bunda cekememezlik yoktur. lutfen stabil kalin.
İki yorumu da okudunuz değil mi abimin eşi ve annesinin söylediklerini annesi de diyo ki kızımın çocuğu olsa ben ona oyuncak vs almam bu ne demek bu konu karşısında yani niye alıyorsun demek ve bu onlara düşer mi düşmez evet annem sorulunca söylemiş keşke soylemesymis

Aman ha yenge ha elti, akraba kavramından pek çakmıyorum yine karıştırmışım ( :
Çalışmak sana daha iyi gelecekse çalış
Hem iş hem çocuk daha beter olurum diyorsan çalışma
Ama hobi edin olmadı, boşver milletin cümlesindeki niyeti didiklemeyi
Hobi edincem de kocam faktörü var malesEF standart kocalardan değil biliyosun :rolleyes: ama iş konusunda bişey demiyo çalışırsam yeni sorunlar da ortaya çıkabilir erkeklerle konuşma gibisinden :halay:

Back
X