- 26 Temmuz 2015
- 902
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Hanımlar kafam çok karışık bu yıl sınava girdim sıralamam 16k
Bu sıralama ile bana kesin gelen okullar: ankara üniversitesi pdr,gazi üniversitesi pdr,selçuk hukuk,çukurova hukuk,uludağ hukuk,odtü uluslararası ilişkiler ve odtü Kamu yönetimi ve siyaset bilimi... ailem ankarada yaşıyor bende burda kalmak istiyorum şehir dışı istemiyorum çünkü lisede yatılı kaldım ve zorluğunu yaşadım...meslek testi çözdüm genel olarak bu bölümlerim hepsine eğilimim var...Hukuk Fakültesi gözümü korkutuyor derslerin zorluğu falan bide hukuk yazarsam kesin şehir dışı olacak Konyaya gitmek istemiyorum bide biliyorsunuz çünkü çok rahat bir şehir değil ilkokul ve ortaokulda orda yaşadım..kafam çok karışık hocalarımda pdr bölümünü küçümsüyor aslında odtü de yazabilirim ama uluslararası ve kamunun iş garantisi var mı??odtü ingilizce eğitim veriyor Kampüsü harika aile yanı hem ama işte bölümler iş garantili değil.yardım edin kafamda
deli sorular...Diğer hukuklarıda yazabilirim ama hukuk beni çok zorlar mı hem diğer şehirler aileme çok uzak olacak ??artık biraz rahat etmek istiyorum ama ileride iyi parada kazanmak istiyorum...
Bence öncelikle kendi kendine düşün hangi işi yaparak mutlu olacağınıHanımlar kafam çok karışık bu yıl sınava girdim sıralamam 16k
Bu sıralama ile bana kesin gelen okullar: ankara üniversitesi pdr,gazi üniversitesi pdr,selçuk hukuk,çukurova hukuk,uludağ hukuk,odtü uluslararası ilişkiler ve odtü Kamu yönetimi ve siyaset bilimi... ailem ankarada yaşıyor bende burda kalmak istiyorum şehir dışı istemiyorum çünkü lisede yatılı kaldım ve zorluğunu yaşadım...meslek testi çözdüm genel olarak bu bölümlerim hepsine eğilimim var...Hukuk Fakültesi gözümü korkutuyor derslerin zorluğu falan bide hukuk yazarsam kesin şehir dışı olacak Konyaya gitmek istemiyorum bide biliyorsunuz çünkü çok rahat bir şehir değil ilkokul ve ortaokulda orda yaşadım..kafam çok karışık hocalarımda pdr bölümünü küçümsüyor aslında odtü de yazabilirim ama uluslararası ve kamunun iş garantisi var mı??odtü ingilizce eğitim veriyor Kampüsü harika aile yanı hem ama işte bölümler iş garantili değil.yardım edin kafamda
deli sorular...Diğer hukuklarıda yazabilirim ama hukuk beni çok zorlar mı hem diğer şehirler aileme çok uzak olacak ??artık biraz rahat etmek istiyorum ama ileride iyi parada kazanmak istiyorum...
K ne imiş ki? Yüzdelik dilim vardı bizim zamanımızda onun gibi bişey miBinlerden su k lere ne zaman gectik ya?
İş garantisi bu ülkede sürekli değişen bir şey. Şu an iş imkanı çok olan bir bölüm birkaç sene sonra ortada kalabiliyor maalesef. O yüzden, yeteneklerine yakın olan, rahatça yüksek ortalama yapabileceğin bir bölüm seç. Yüksek lisans yaparken ne bileyim yurt dışı bursuna başvurmak istersen lazım olur not ortalaması.
Nasıl yani ?? İşe yaramayan bölümleri mi açıköğretime koyuyorlar diye düşünüyorsunuz? Bakış açınıza inanamıyorum.Bence memleket yada egilim bazinda degilde ileri goruslulukle yaklasin yada oyle yaklasmanizi tafsiye ederim
Cunku suan ulke zaten universite mezunu issiz genc kayniyor hepsinin elindede en iyi diplomalar
Cahil cahil konusmak istemem cokta bilgim yok ama kamu yonetimi ise yarar bir bolum olsa acikogretim fakultesinde yeri olmazdi diye dusunuyorum siyadi bilimlerede biraz siyasi cevre gerek gozuyle bakiyirum ( tabi arastirmak gerek benimki sadece dusunceye dayali fikir)
Yani bence gelecekte hangi bolumlerin onu acik hangi bolumu okursan issiz kalmassin gozuyle bakmani tafsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?