- 8 Kasım 2012
- 118
- 143
- 53
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Bu arada pskiyatrilarada bu devirde ck ihtiyac var ama ne kadr gelirleri olr bilemiyorum ama tabiki hakimlik 5 dk bile surmuyor durusmalari.surekli durusma ertelendi dye yazdiriyolar ve keyfi keyfi durusma salonunda bulunuyorlar yani dert tasali degiller gozlemledigim cnku durusmada bulundm orda muhabbet etme sansi buldm
Hanımlar kafam çok karışık bu yıl sınava girdim sıralamam 16k
Bu sıralama ile bana kesin gelen okullar: ankara üniversitesi pdr,gazi üniversitesi pdr,selçuk hukuk,çukurova hukuk,uludağ hukuk,odtü uluslararası ilişkiler ve odtü Kamu yönetimi ve siyaset bilimi... ailem ankarada yaşıyor bende burda kalmak istiyorum şehir dışı istemiyorum çünkü lisede yatılı kaldım ve zorluğunu yaşadım...meslek testi çözdüm genel olarak bu bölümlerim hepsine eğilimim var...Hukuk Fakültesi gözümü korkutuyor derslerin zorluğu falan bide hukuk yazarsam kesin şehir dışı olacak Konyaya gitmek istemiyorum bide biliyorsunuz çünkü çok rahat bir şehir değil ilkokul ve ortaokulda orda yaşadım..kafam çok karışık hocalarımda pdr bölümünü küçümsüyor aslında odtü de yazabilirim ama uluslararası ve kamunun iş garantisi var mı??odtü ingilizce eğitim veriyor Kampüsü harika aile yanı hem ama işte bölümler iş garantili değil.yardım edin kafamda
deli sorular...Diğer hukuklarıda yazabilirim ama hukuk beni çok zorlar mı hem diğer şehirler aileme çok uzak olacak ??artık biraz rahat etmek istiyorum ama ileride iyi parada kazanmak istiyorum...
ben ankarada oturuyorum hukuk istediğimden emin gibiyim sözel zekam yüksektir kolay ezber yapabilirim ama sorunum şehirle ilgili ankaradan eskişehir ve konyaya hızlı tren var ikiside çok yakın oluyor bu sayede ama ben bir dönem konyada yaşadım ve çok tutucu olduğunu gördüm bazı yönlerden de eksik gibi örneğin en basitinden burda alışveriş yaptığım bazı mağazalar konyada yok bile..insanlar bi tuhaf falan.benim anadolu üniversitesine girebilmem zor orası 15 bin ile kapatmış geçen yıl ben 16 bindeyim yani giremeyebilirim konya 19 bin ama arada başka hukuklar da var uludağ,akdeniz,çukurova gibi ama bu okullarda aileme çok uzak...konyaya gidersem tek avantakım ikiz kardeşimle birlikte okumak olacak
çukurova kötü mü?
Nasıl yani ?? İşe yaramayan bölümleri mi açıköğretime koyuyorlar diye düşünüyorsunuz? Bakış açınıza inanamıyorum.
İşletme iktisat Maliye gibi çok popüler bölümler de AÖF de var. Bunlar ve diger onlarca AÖF de de yer alan bölümler ise yaramaz mı şimdi ?
İkizin ne okuyor? Bursa yakın Eskişehir e kadar hızlı tren var zaten.. Birde neden Kırıkkale, bolu düşünmüyorsun onlarda ankaraya cok yakın iller
yani
yeni sayılan bir bölüm ve hocaların bazıları çevre üniversitelerden geliyor
ODTÜ ankara vs.de tutan bölümler varken vasat cukurova okunmaz hem adana güzel şehir değil
ankara psikoloji tutmuyor pdr tutuyor.ankara psikolojide tutar . en güzeli bu bence
Psikiyatrist olabilmesi için önce tıp fakültesi bitirip tusu kazanıp onun sonrasında tekrar 4 sene uzmanlık eğitimi alması gerekiyor.
konyadan kötü müdür
Konya çok tutucu kesinlikle. Erkek arkadaşım Konyanın ilcesinden ama istanbulda doğup büyümüş hiç sevmiyor tutuculugundan ötürü.ben adanalı yim ankara hukuk okudum okuldan sonra Adanaya döndüm çalışmak için
bir kere daha ne kadar sevmediğimi farkettim kaçmak için fırsat kolluyorum erkek kardeşim konya da okuyor insanları hakkında kesin bir şey diyemem her şehrin iyisi kötüsü var ama konya belediyecilik bakımından gerçekten iyi düzenli bir şehir ama orada yaşam tarzı nasıldır bilemiyorum biz kardeşim i bırakmaya gittiğimiz birkaç teyze başımız açık bir aile olduğumuz için yanımızda geçerken sessizce agizlaeinin içinden bir şeyler söyledi böyle de bir olay yaşadık yani
Konya çok tutucu kesinlikle. Erkek arkadaşım Konyanın ilcesinden ama istanbulda doğup büyümüş hiç sevmiyor tutuculugundan ötürü.
ben adanalı yim ankara hukuk okudum okuldan sonra Adanaya döndüm çalışmak için
bir kere daha ne kadar sevmediğimi farkettim kaçmak için fırsat kolluyorum erkek kardeşim konya da okuyor insanları hakkında kesin bir şey diyemem her şehrin iyisi kötüsü var ama konya belediyecilik bakımından gerçekten iyi düzenli bir şehir ama orada yaşam tarzı nasıldır bilemiyorum biz kardeşim i bırakmaya gittiğimiz birkaç teyze başımız açık bir aile olduğumuz için yanımızda geçerken sessizce agizlaeinin içinden bir şeyler söyledi böyle de bir olay yaşadık yani
Babam ODTÜ mezunu ve anlattığına göre iş imkanları yüksekmiş. Ama ben olsam pdr yazardım sanırım. Bitirdikten sonra klinik alanda master yaparsan uzman olursun. Seanslarinin ucreti 300 den başlıyor onu da soyleyeyim. Yakin arkadaşım şu anda adli tiptan doktora yapıyor. Ben Hacettepe mezunuyum. Hacettepenin psikoloji bolumu iyidir tutuyorsa. Hukuga gelince torpilin varsa hakim savci olursun ama o işe de girme derim. Bu ülkede dengeler çok değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?