Hangi Bölümü Seçsem??

Ah güzel kızım, sen hiç süper mario oynamamışsın :) Biz çocuklarımıza "hadi bunu da yap, bitsin gitsin" dedikçe, çocuklarımız da sanıyor ki söz konusu problem ortadan kalkınca hayat güllük gülistanlık olacak. Halbuki yok öyle bir şey. Bu süper mario'da her aşama öncekinden daha zor. Aşamayı geçtiğine sevinmeyi abartmadan sonraki hedefe kilitlenmen gerekiyor. Etrafımdakilerden gözlemim odur ki eğer 20-30'larını iyi geçirirsen, 40'ından itibaren bu süper mario'daki aşamalar biraz daha kolaylaşıyor, oyun sana joker veriyor.

Bak ben senin gibiydim, gece gece kendimi hatırladım. Olaya duygusal yaklaşma, aklının sesini dinle. İnsan hiçbir şeye mahkum değildir, ölümden başka her şeyde kendine yol açabilmeyi öğren artık. Bir Amazon kolay yetişmiyor

Bol şans diliyorum sana.

Pdr yi kücümseyen hocalarini bir hoca olarak kınadim.Bir lafim vardi 2 yil lisede gorev yaptigim ogrencilerime " sizi siz yapan mesleginizdir, baskasinin secip mutlu oldugu meslek sizin bitişiniz, husraninuz olabilir, herkes sevdigi ve yetenekli oldugu alanda basarili olmasaydi bugun bolulu hasan usta muhasebeci olup, evde baklavasini yapardi, ben mucadele edip sevdigim meslege kavusmus olmasaydim 2 yillik tekstil mezunu olup (meslek lisesi cikisliyim) basarisiz sabirsiz ve mutsuz biri olurdum.hayat secimlerden ibarettir.karar senin hayat senin.sevdigim meslege kavusmak ugruna her cekecegin dert mubahtir.bu zaman gecicidir...4 yil sabredemem kalam edemem o sehirde dedigin zaman dilimi yuzunden bir omrunu sakin ama sakin zehretme.

Lutfen ana lutfen kafani dinle, arastir gercekten ne istiyorsan onu seç.

Psikiyatrist olabilmesi için önce tıp fakültesi bitirip tusu kazanıp onun sonrasında tekrar 4 sene uzmanlık eğitimi alması gerekiyor.

Kuzenim Kırıkkale hukuk okudu şuan hakim.. Puanına yazık etme derim.

İkizin ne okuyor? Bursa yakın Eskişehir e kadar hızlı tren var zaten.. Birde neden Kırıkkale, bolu düşünmüyorsun onlarda ankaraya cok yakın iller

Merhaba,

Ben olsam kesinlikle ODTÜ uluslararası ilişkiler seçerdim.
Ayrıca bu bölüm okuduktan sonra iş olanakları çok fazla.

ODTÜ, Türkiyenin en prestijli üniversitesi unutmayın. Ingilizcenizi de geliştirmiş olursunuz aynı anda.

Başarılar dilerim,

Maliyenin kamuda alim olayini bilmiyorum ama evet gercekten aöf den olan bircok bolum ise işe yaramaz demeyelimde gelecek vaad etmeyen bolum diyebilirim ozelliklede iktisat ve isletme yani(ıbf)zaten en cok alım sıkintisi yasayan bolumler twitter da en cok onlar venyasin edip haklarini ariyor isletme ve iktisatin ozel sektirde is bulma sansi var ama onunda cok iyi unilerden(odtü bogaziçi yıldız teknik vs) mezun olmak kaidesiyle
aciktan okuyanlarin o kadar orgun okumus mezun karsisinda sansinin cok az oldugunu dusunuyorum

Soyle ornek vereyim bende acik ogretimden okudum (ki en buyuk hatam olmus)okudugum bolum normelde is alani gayet genis bi bolum kamuda gayet genis is alami olmadina ragmen yillardir tek nir alim dahi yapilmiyor bu bolumden mezunlar yerine o bolumlerde birimle uzaktan yakindan alakasi olmayan kosiler calistiriliyor (ki bunlarin buyuk cogunlugu torpilli calisan )

Misal universitelerse uluslar arasi iliskiler bolumunun cok iyi bi puanla kazanilmasi gerekiyor ama bolum acik ogretimdede var ve bu bolumunde mezunlari issiz kadrosunda zaten aof de mevcut butun bolumleri arastirirsaniz dedigini mantikli bulursunuz

Babam ODTÜ mezunu ve anlattığına göre iş imkanları yüksekmiş. Ama ben olsam pdr yazardım sanırım. Bitirdikten sonra klinik alanda master yaparsan uzman olursun. Seanslarinin ucreti 300 den başlıyor onu da soyleyeyim. Yakin arkadaşım şu anda adli tiptan doktora yapıyor. Ben Hacettepe mezunuyum. Hacettepenin psikoloji bolumu iyidir tutuyorsa. Hukuga gelince torpilin varsa hakim savci olursun ama o işe de girme derim. Bu ülkede dengeler çok değişiyor.

konyadan kötü müdür

ben adanalı yim ankara hukuk okudum okuldan sonra Adanaya döndüm çalışmak için
bir kere daha ne kadar sevmediğimi farkettim kaçmak için fırsat kolluyorum erkek kardeşim konya da okuyor insanları hakkında kesin bir şey diyemem her şehrin iyisi kötüsü var ama konya belediyecilik bakımından gerçekten iyi düzenli bir şehir ama orada yaşam tarzı nasıldır bilemiyorum biz kardeşim i bırakmaya gittiğimiz birkaç teyze başımız açık bir aile olduğumuz için yanımızda geçerken sessizce agizlaeinin içinden bir şeyler söyledi böyle de bir olay yaşadık yani

Konya çok tutucu kesinlikle. Erkek arkadaşım Konyanın ilcesinden ama istanbulda doğup büyümüş hiç sevmiyor tutuculugundan ötürü.

Konya çok tutucu kesinlikle. Erkek arkadaşım Konyanın ilcesinden ama istanbulda doğup büyümüş hiç sevmiyor tutuculugundan ötürü.

benim orada okuyan kardeşim wrkek oldugu icin belki çok sorun yaşamadık geçen bir yılda ama kız kardeşim olsa tercih ettirmezdim
ki benim kardeşlerim ikiz hiç ayrilmamislardi
kız kardesim de bu sene tercih yapacak konya beslenme bölümü garanti geliyor ama yazmayacak

hmmm antalya nasıl peki??ya konya tutucu tabiki o kesin zaten..tek artısı aileme yakın ve kardeşimin yanı

bilmiyorum kızlar kafam çok karışık kimseyede anlatamıyorum ailece başka problemlerde var şu an..kararı bana bıraktılar tamamen geleceğimi mahvetmekten korkuyorum

hukuk konusunda emin gibiyim ama anadolu hukuk ilk tercihim olsa altına başka hangi hukuku yazsam?

uludağ mı çukurova mı antalya mı konya mı?

pdr bilmiyorum istemiyor gibiyim..hukuk konusunda emin olmaya başladım şu an peki hangi okulu tercih etsem uludağ mı yoksa antalya mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…