Hangi çağda yaşıyor bu şimdi?

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Öncelikle merhaba,
Hemencecik konuya gireyim.Sorun eşim.Ben evlendiğim güne lanet eden birisi olup çıktim.Önce eşimin eniştesi,sonra kaynım ve eltim,şimdi yine kv.Sorun şöyle eşim evlendiğin gününden bu yana annemde annem dedi beni yalnız birakti.Anacığına bağımlı aşırı bir şekilde.O kadar sürtüşme yaşadım baş edemedim.Baktım kendi sağlığım çocuğun sağlığı gidecek.Pes ettim.Kendimi kurtarma peşindeyim.Bir ara eşime bak hayatımız geçiyor bırak hayatımızi yaşayalım dedim.Bana dediği cümle annemin daha az ömrü var dedi.Bu sözü de duydum.Yani eşim kendini ailesine adayacağına annesine adamış olduğunu öğrendim.Bu yüzden ki kendimce önlem alıyorum.Daha evliliğimizin ikinci ayında ayiktim ama iş işten geçti.Evliliğimin ikinci ayında gezmeye güzel bir yere gittik bana dedi ki annemide getirelim dedi.Sonra bende sorgular başladı.Kvmin 1 oğlu 1 kızı daha var iki yıl gözlemledim oğlu hiç sallamıyor.Kızıda kaçarak evlenmis ona da ses çıkaramıyor.her şey bizim üzerimizde.Bir de çalışan kişileriz.Çocuga kv bakıyor.Eşim olacak şahıs annemde annem diyor.Anneler günü bende anne olmama rağmen tutup kendi annesinin anneler gününü kutladı(k) sonra diğer çocukları piyasada yok kaynım hanımına jest yapmış özel bir yerlere götürmüs(onunda annesi ama hiç sallanıyor
sallamiyor yani).Ben garpsiyorum normal mi?

Annesı sonuçta değer vericek dıyenler çıkabılır.

Ama bende sınırlenırdım bu kadar mııç mııç olmalarına.

Şunları da eklemek istiyorum.
Kv tek yaşıyor.Kaynim babasından kalma(dükkan,araba,arsa(ev yaptırdı).Şimdilik bunları biliyorum kullanıyor kb nin ölümünden sonra.6yillik evli.Ve hep ver hep ver.Benim eşim ise arsa var ev yaptırdık başka bir şey yok.Bu arada kv neredeyse eve yerleşecek.Biktim.Dile getiriyorum huzursuzluk çıkarıyor.Diğer görümcem için şuan bir şey yok.Kaynim anasını sallamiyor hayatını yaşıyor anası ve eşim benim başımda.Üstelik arsaya evi beni. Paralarımla yaptırdık.

Çok anlamadım.

Çocuğunuza KV bakıyor, siz beraber mi yaşıyorsunuz?

Sürekli mi her tatili her gezmeyi beraber yapıyorsunuz? KV size kötü mü davranıyor?

Kesinlikle saçma bir durum.. Artık bekar değil, bir aile kurdu ve sen de bir annesin.. Bu sınırı korumalı..

Valla bende eşimde güzel bir yere gittiğimizde, anne - kardeş aile anıp onları da getirelim diyoruz, sorunlu olduğumuzu düşünmüyorum, evlendik diye ailemizi silecek halimiz yok, bu kadarcık lafta da art niyet ararsak hayat geçmez. Eğer genel olarak sorun yaşıyorsanız ben olsam böyle kızacağıma ipleri elimden bırakmam, tatlı sert herşeyi yönetirim.

Eşiniz annesinin ömrünün az olduğunu nerden biliyor acep? Küp dururken küpecik de gidedebilir yani

Tamam ses etmeyelim büyüğümüz diyelim eeeeeee diger çocuklari niye hayatını yaşıyor.Ben niye bir yere giderken annemide götürelim diyor?

Normal değil bence eşiniz kendini sorumlu hissediyor. Muhtemelen bunun nedenide çocukluğuyla ilgilidir. Ülkemizde insanlarin çoğu kendine bağlı değil bağımlı bireyler yetiştirdiği içindir belkide

Kimin kimden önce öleceğini Allah bilir ne demek onun daha az ömrü var ya. Genel olarak anneler üzülmesin kırılmasın diye düşünürüm ama ben de yerinizde olsam böyle düşünürdüm. Abartmış eşiniz durumu. Allah yardımcınız olsunn.

Reactions: H E
Normal değil bence eşiniz kendini sorumlu hissediyor. Muhtemelen bunun nedenide çocukluğuyla ilgilidir. Ülkemizde insanlarin çoğu kendine bağlı değil bağımlı bireyler yetiştirdiği içindir belkide
Diğerleri mis gibi.Kadın hasta olunca biz koşuyoruz diğerlerinin umrunda bile değil.Vallahi bıktım pes ettim.

Diğerleri mis gibi.Kadın hasta olunca biz koşuyoruz diğerlerinin umrunda bile değil.Vallahi bıktım pes ettim.
Allah yardımcın olsun. Siz insanlık namına elinizden geleni yapın yinede,ama eşinizin durumu fark etmesi için kırıcı olmadan arada konuşun eşinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…