Hangi çağda yaşıyor bu şimdi?

Tabi ki normal degil. Sizi cok iyi anliyrm benim esimde oyledir ve durum okdr sogutuyor ki eşten. Bu arada kayniniz gibi olan erkekleri takdir ediyrm bunlarin eşleri ne şansli..

Karşı komşumunun kocası geldi gözüme biran. Adamın karısı hamile kadını evde tek bırakıp her akşam anasına gidiyor.. eşi yemek yapıyor adam anasında yemiş gelmiş.. böyle adamlar hiç çekilmiyor valla yazık hergün kavga kıyamet kaynana yüzünden. Analarda madem çok seviyorlar evlendirmesinler o zaman çok kıymetli oğullarını..

Biz de de genelde hep biz ilgileniriz kv ile diğerleriyle aynı pozisyonda olmamıza rağmen . Ben gocunmuyorum annesidir onlar yapmıyor diye biz de mi umursamayalim dediğim gibi herkes kendisine yakışanı yapmalı .

Ama yapışık ikiz gibi de gezmiyoruz eşim bu ayrımı yapabiliyor . Eşinizle bu denge konusunu güzel dille konuşabilirsiniz belli ki merhametli birisi. Suçlayarak veya kardeşlerini annesini öne sürerek değil de sizin de ayrıca başbasa vakte gezmeye ihtiyacınız olduğunu anlatmalisiniz.

Ya ironi o.Madem annesinin son günleri diğer evlatları nerede bu kadının?

Bak ben başka pencereden bakayım sana ...

Bende ironi yaptım tabi.
Erkekler evlenince tuhaf bir minnet duygusu gelişiyor annesine karşı.
Çünkü şimdiye kadar her hizmetini çırpınarak yapan,tek karşılık güzel söz,güler yüz görmediği halde bu işleri görev edinen.
Hatta bunları yapmasına rağmen beğenilmeyerek azar işittiği halde,sesini çıkarmayan annelerini,Eşlerinin kaprislerini ve beklentilerini görünce özlemeye ve minnet duymaya başlıyorlar.
Anneler inanılmaz fedakardır,her şahsi işi kendine görev bilir en iyisini yapar.
Ama biz eşlerimizin annesi değiliz,3 gün sofrayı tek başımıza kaldırsak 4. gün eee kalk artık deriz ...
Ya bunlar gibi neler neler,yazsam sayfalar yetmez.
Diğer kaynının annesini önemsememesini örnek alsın istiyorsan,kusura bakma sende benim gözümde kötü birisin.
Annenin eşşiz ve sahipsiz olduğunu düşün,bir ağabeyin bakmiyor önemsemiyor,biri bakıyor ve yengen sürekli söylenip duruyor.Bunu da sen öğreniyorsun...
Ya bilmiyorum bence ,her zaman empati yapmak gerekiyor hayatta.
Ayrıca siz çalışıyorsunuz ,çocuğunuzu emanet ediyorsunuz bakıyor.
Burada çok konu okudum, aileler bakmıyor diye bakıcı parasını yetiştiremeyip çocuğunu emanet edecek kimse bulamayıp yakınanları.

Siz çocuğunuza baktırıp sonra hayatımızın tümünde olmasını istemiyorum diyorsanız.
Ben yorumsuz kalıyorum..

Kv ye bir kere laf arasında sordum diğerlerine niye bir şey olduğunda söylemiyorsun dedim.

Cevap: onlar gamsız

Tamam seni çok iyi anlıyorum.Empati yoksunu ben değilim.Onlar neden bunlar yeni evli başbaşa bırakalım diye empati yapmıyorlar o zaman?Ayrıca diğer eski konularıma bakarsan neler yaşadığımı anlarsın ve sende benim gibi düşünmeye başlarsınız bence.

Tuhaf gerçekten çok tuhaf

Aptalliğın daniskası neden evlenmis

Seni tamamen haksız bulmuyorum,ama böyle kendi kendine yapacağına ...
KV ellerini avuçlayıp ,yanına sokulup... ''Anne bak evlendiğimden beri eşimle doğru düzgün bir aile olamadık.
Eşim seni çok seviyor ,bende seviyorum annemsin ama bizi biraz rahat bırakın.
Kendi hayatımıza dönelim.Eşime bu şekilde söylediğimde bana kızıyor aramız bozuluyor,sende ona söylesen sıkıntı değil oğlum,sen eşine yuvana yönel diye ...

Sence anlayış göstermez mi ?

Diğerleri(evlatları) gamsızmış.Daha ben bu sözün üzerine ne diyebilirim.Anlayışli kv olsa önce evlat ayrımı yapmaz değil mi?

Daha önce kv rahatsızlandı.Bizde gittik hastaneye doktora oradan eczaneye ilaçlarını aldık yemek yaptım yedik.Sonra balkonda oturuyorum bunlar beni çağırdı içeriye içeri girdim eşim olacak şahıs anneme bir şeyler de dedi ne deyim ben dedim.Anlamadim meğer eve gotugöt bakacakmişız.neyse ben akıl edemedim.esim olacak mahluk ile eve geldik.basladi başımın etini yemeye.Yok işte kendi annen olsa şöyle de böylede bende dedim ki:
Kardeşlerinin de anası gelininizin de anası eniştenizin de anası ama nedense ben bir şey yapıyorum halen ben kotu ediyorsunuz dedim.Sonra kv ye dedim başbaşa kalamiyoruz diye hemen oğluna diğerlerine yetiştirmiş o da.bir daha da bir şey paylaşmak dedim tovbeliyim kv ile havadan sudan ötesi yok.Aslinda eşim ilerde havadan sudan konuşuyorum çünkü tuhaf aile hemen kaynima diğerlerine kadar yetiştiriyorlar.pes ettim buraya derdimi yazdım sadece.

Sen eşine Mahluk diyecek kadar nefret ediyorsan,neden bir muhlukla evlisin ?...
O halde seni ne mutlu edecekse öyle davran.. Hayat 3 gün ,onuda seni önemseyen kişilerle geçirmek zorunda değilsin diye düşünüyorum..

yorumları tam okumadım ama çok sorun oluşturacak bir durum görmedim. çocuğa annesi bakıyormuş kadının yine faydası var. 3 evlat ama her evlat aynı düşkünlükte olmuyor. bizde de ben düşkünümdür. eşim sorun çıkaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…