Hangi canta sizce :)?

C) hiçbiri. İkisi de berbat görünüyor, üzgünüm.

Allah başka dert vermesin. Fikir alma yeriniz bu başlık değil.

Çok şaşkınım.
2. el falan değil.
Size bu çantaları 25, 30 tl ye sıfır satan bir kaç site yazabilirim.
Çok yani..

Yorumlardan anladığım herkes zengin :KK70:

Valla bu modelleri sevmedim ama.
30 tl lik her çanta kalitesizdir, çirkindir görüşüne katılmıyorum.
Beğenirsem alırım da takarım da.

Her bütçeye uygun üretimler de iyi ki var.
Memlekette öğrencisi, ay sonu getiremeyeni var.
25 liralik çantayı en son 3 yil once falan gordum ben varsa da denk gelmemistir
Şaşıracak ne var anlamadim doğrusu:KK14:

Bel çantası moda yine ama
Benim tarzım olmadığı için
1 diyorum

Ay 30 liraya çanta almayın ya valla bağırıyo 30 lirayım diye. Tamam maddi güç belki ama az daha biriktirin daha kaliteli bişi alın. Tarz olarak 2 diyorum
ucuz ve kaliteliyse neden cok para verilsin ki. fuzuli masraf bana gore .hic. pahalli marka takintim olmadi su yasima kadar guzel kullandiktan sonra hersey kalitelidir

30 liraya çanta olur mu diyenleriniz olmuş, ülkede açlık hüküm sürmekte. İnsanlar bebeklerinin rızkından feragat eder hale geldi. 30 liralık çantayı alabilmek için bile birkaç ay para biriktiren kadınlar var. Ya siz çok elit yerlerde takılıyorsunuz ya da benim duyar kasma saatim. İgeceler...
Aynen öyle yorumlar çok çirkin geldi bana da
Hem ister giderim 1000 tl lik takarım kafama eser 30 tl lik alırım
Dolabımda her fiyattan var
Ay bu 30 tl ymiş bunu kullanmam demedim hayatımda burdaki çoğu kadından da daha fazla para harcamışımdır dolabıma

Aynen öyle yorumlar çok çirkin geldi bana da
Hem ister giderim 1000 tl lik takarım kafama eser 30 tl lik alırım
Dolabımda her fiyattan var
Ay bu 30 tl ymiş bunu kullanmam demedim hayatımda burdaki çoğu kadından da daha fazla para harcamışımdır dolabıma

Kuaför, kıyafet, kozmetik, giyim olarak her bütçeye uygun şeyler bulmak mümkün.
Durumu olmayan çantasız gezecek değil elbette alir butcesi neye uygunsa onu takar herkes ama burada konu sahibinin o kadar durumu olmadığını dusunmediler muhtemelen.

Bazıları parasi olmadigindan degil de ucuz ve fazla almayi sever atıyorum 1000tllik alışveriş yapar 10 çanta alır bazısı, oteki ayni fiyata 1 tane canta alir. Aynı Para harcanmistir aslında ama tercihler farklıdır.
Benim kuzenin durumu vardır ama ucuzcudur mesela ve ben ona da söylerim "şunu alacağına adam akıllı bişey al" diye :KK70:Durumu olmayana git 6 ay para biriktir onunla çanta al demez heralde kimse,saniyorum...

Buraya konu acmam anlamsiz mi oldu bilmiyorum ama olsunn:KK48: bana fikir vericek kizlar bayanlar vardir burda iki camtada 30 tl birinden birini alicam ama hangisii sizcee fikirlerinizzz ?? :))))bu arada nette dolap diye program orada bu cantalarr:KK48:

Bence ikisinide alma modellerini beğenmedim. Aynı fiyat aralıklarında ınstagramda bir sürü sayfa var satış yapan ordan bak derim.

İlle de bu ikisinden biri olacaksa birincisini al.

Ben çanta düşkünüyüm biraz.
30 tl ye çanta almam ama alanı da böyle aşağılamam. Yorumlardan utandım açıkcası.
Kimin neye kaç para bütçe ayıracağına da karışılıyor öyle mi?
"banane" demeyi öğrenmek ne kıymetli.
İki seçenekten birini oylayıp şu konudan çıkmak da bir seçenek ama....

Ay 30 liraya çanta almayın ya valla bağırıyo 30 lirayım diye. Tamam maddi güç belki ama az daha biriktirin daha kaliteli bişi alın. Tarz olarak 2 diyorum
Ay elbette herkes alim gucune gore harcama yapar. Allah kimsenin rizkini eksik etmesin amma size katiliyorum bu konuda. Ben inanilmaz canta duskunuyum 10 metreden anliyorum cantanin kalitesini. Elbette hem tercih hemde butce meselesi. Her ay bir canta alanlardan degilim ama aldigim cantanin da bi stili tarzi olmali.vakko calvin klein ve lacoste hastayim. Boyle anlatinca musrif gibi durabilirim ama gercekten degilim az ve öz cantam vardir yani.her ay bir canta almaktansa biriktirip duzgun bisey almak bana da daha mantikli gelir. Sakip sabancinin "ucuz mal alicak kadar zengim degilim" yada buna yakin bir sozdu.

Şu an tüm markaların çantaları indirimde, 40 50 Tl ye iyi markaların çantalarını alabilirsiniz, bu çantalar çok kötü.

Kuaför, kıyafet, kozmetik, giyim olarak her bütçeye uygun şeyler bulmak mümkün.
Durumu olmayan çantasız gezecek değil elbette alir butcesi neye uygunsa onu takar herkes ama burada konu sahibinin o kadar durumu olmadığını dusunmediler muhtemelen.

Bazıları parasi olmadigindan degil de ucuz ve fazla almayi sever atıyorum 1000tllik alışveriş yapar 10 çanta alır bazısı, oteki ayni fiyata 1 tane canta alir. Aynı Para harcanmistir aslında ama tercihler farklıdır.
Benim kuzenin durumu vardır ama ucuzcudur mesela ve ben ona da söylerim "şunu alacağına adam akıllı bişey al" diye :KK70:Durumu olmayana git 6 ay para biriktir onunla çanta al demez heralde kimse,saniyorum...
Iste tam olarak beni anlatmissiniz.Az ve öz almayi severim. 10 tane yada daha fazla cantam yoktur, cunku kullanmadiklarimi begenen kuzen akrabalarima veririm onlarda uzun yillar kullanirlar.Yani her kiyafete ayri cantam olsun dusuncem yoktur.

Iste tam olarak beni anlatmissiniz.Az ve öz almayi severim. 10 tane yada daha fazla cantam yoktur, cunku kullanmadiklarimi begenen kuzen akrabalarima veririm onlarda uzun yillar kullanirlar.Yani her kiyafete ayri cantam olsun dusuncem yoktur.

Ben de oyleyim. Kuzenin ayakkabilarini duzenlerken bi defasinda sayalim dedik. "Sadece topuklu" ayakkabilari 70 cift vardi. Diger spor ayakkabi, bot, babet filan saymadik. :KK70: O derece ve hepsini ucuz alir.

Mango da falan güzel çantalar indirime giriyor bu tarz çantalar her yerde var ben ucuzum diye bağırıyor çok değil 100 150 ye indirimden daha orjinal parçalar bulabilirsin

Back
X