- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi nalanbilek
-
Bence sen de her şeyin farkındasın zaten canım.Bu çocuk seni gerçekten seviyor ve düşünüyor olsaydı tüm bunlar olmazdı.Bir şey yaşamana filan lafım yok bu senin özelin buna kimse karışamaz.Ama onunla bir şeyler yaşadın diye her şeyden vazgeçme.Karşına mutlaka daha iyileri çıkar.Seni geçmişinle değil geleceğinle yargılayan insanlar çıkar.Sırf bu yüzden bu çocuktan kopmuyorsun gibi geldi çünkü bana.Bence bitir artık.Seni düşünen insan sana o kadar para harcatıp sonra da o işten ayrıl demezdi.Bu kişiyle olan ilişkin biterse zaten maddi sorunların düzelmiş olur.
Okul meselesine gelirsek.Ben de seninle aynı durumdayım bir sene kaldığım halde söylemedim aileme.Ama yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Bunu da onlara söyledim sırf bu yüzden okulumu bir sene daha uzatıcam dedim onlar da senin fikrin saygı duyarız dediler.Bence sen de artık derslerine iyice tutun.Madem bir senelik kaybın var değerlendir.Yüksek lisans filan dene.Ya da dil kurslarına gir.Kendini geliştir.Bu şekilde zaten ailen senin bir senelik kaybına kızmazlar.
bu sefer kanmıcam laflarına yavaş yavaş bitiricem bu işi. sen şunu yaptın bunu yaptın demicem kendini aklamak için uğraşıcak çünkü ve özür diliyecek . sebep olarak seni artık sevmiyorum eskisi gibi değil dicem bende bilsin hatayı zaten bitttikten sonra ne önemi var değil mi
çok sağolun içimi rahatlattınız. ingilizce öğretmenliği okuyorum zaten seneye derslerimi düzeltir söylerim o sorun olmaz şuan hem maddi hem manevi açıdan kötü durumdayım.kimseye karşı boynu bükük durmak istemem bu yüzden kimseyle yeniden birşeyler yaşayamam çok yorgunum kalbim ruhum çok kötüyüm şuan. ondan neden kopamadığımı bende bilmiyorum inanın ki
kendisi kac yasinda canim ? okuyormu o da ?
Canım senin ilkin olduğu için kopamıyorsun daha doğrusu kopmak istememişsin.Ama önemli olan ilkler değil sonlardır bence böyle düşün.Çok da güzel bir bölümün varmış.Zamanla ruh halin düzelir,üzüntün geçer.Ama bu insan senin hayatında oldukça böyle üzülürsün
birkaç olay daha beklemeli miyim seni sevmiyorum demek için ?
ona göre şuan herşey çok iyi çünkü.
Eğer birden bitirmek istemiyorsan onunla açık açık konuş bence bu maddi sorunları.Seni zor duruma düşürdüğünü anlat.Bakalım telafi edebilcek mi?Eğer oralı olmuyorsa,sen ona maddi yönden harcamalar yaptığın halde o hala hiç bir şey yapmıyorsa bu sefer direk bitirirsin.En azında her şeyin iyi gitmediğini anlasın
sorun sadece maddiyatda değil bana şuan dünyaları bahşetse bir anlamı yokki parayla düzeltemez . aksilikleri dediğim dedik oluşu çok yoruldum . tatile benim bir aylık emeğimle gittik orda bile bunalttı ağlattı beni . şimdi de tatilde de trip attın mahvettin diyor . arkadaşlarıma bile anlatamadım herkese çok güzel geçti dedim .daha bir sürü sebep var yani çok düşüncesiz. beni iftara çağırdı evlerine ama gitmedim daha her neyse . yarın işe gitme hastayım de akşam iftardan sonra buluşalım diyor ben de evden izin alamam ananeme diye çıkıcam öyle olunca da babam hava kararmadan çık der. evden erken çıkmak zorundayım seni sizin evin orda parkta beklerim bir iki saat dedim sen orucunu açar gelirsin dedim tamam dedi. tamam çağırmasına gerek yok da buluşmayalım sana yazık zaten dinlemiyorsun hiç demiyor işte demiyor off bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz budala olabiliyor anlamıyorum aklım almıyo
nerden nasıl başlasam bilmiyorum şuan bir işte çalışıyorum yaz dönemi için. ilk maaşımı har vurup harman savurmamam için ailem altın yap koy dediler bende öyle yaptım ama sonra erkek arkadaşımla tatile gittim ve altınları bozdurdum bundan ailemin haberi yok tatile de iş yeri götürüyor diyip izin aldım. ben çok yalancı bir insan oldumayrıca ünv 1. sınıfta kalmışım ailemin bundan da haberi yok söyleyemem yıkılırlar ama günün birinde ortaya çıkacak. ve şuan hala işte çalışıyorum kredi kartı borcu vs var bu ay anca borçları kapatıcam bir dahaki ayda bozdurduğum altınları tamamlıcam öyle planlıyorum ama erkek arkadaşım artık çalışma diyor şuan bunun kavgasını yaşıyoruz ama başta ben çıkıcam dedim taaki bu akşama kadar. akşam da belki çalışırım dedim o da üç kuruşluk insanlarla uğraşıyorsun sonra gelip bana dert yanıyorsun o zaman konuşmıcaksın bana o oldu bu oldu diye dedi. bende çok umrundaydı sanki dedim gerçekten onun umrunda değil ki işten yorgun argın çıkıyorum o gezmek istiyor daha en başlarında sayılırız ama bana ufak da olsa bir süpriz yapmıyor maddi açıdan zaten birşey beklemiyorum ondan. izin günüm oluyor ona göre planlıyoruz bütün gün evde olmasına rağmen . istediğim bir mekan oluyor ben sevmiyorum gitmicez diyor sizce bu normal mi? herşey onun isteğine göre mi olmalı. aslında yanlış yolda olduğumu biliyorum ama vazgeçemiyorum . bana vazgeçmek için tavsiye verin ve onun kalbini kırmadan bitsin bu iş artık nasıl olcak bende bilmiyorum .soğukluk mu yapayım zaten onun istediği gibi olmayınca o beni üzecek bardağı taşıran son damla durumuna getirecek. ama onsuz mutlu olamam gerçi belli bir süre sonra mutsuzluk da hissetmem. bir başka sorunda ben herşeyimi onunla yaşadım. bu saatten sonra başkasıyla da olamam . yalnız yaşamanın nesi köt değil mi kendime daha çok zamanım kalır herşey düzelir belki
haklısınız işi bırakmıcam sadece bayramda tatile gidicez o zaman izin alır dinlenirim . sonra da onu bırakıcam okuluma bakıcam kendime daha çok vaktim kalıcak acı çeksem de geçer dimi off biliyorum herşey benim elimde istesem unuturum ama cesur değilim acı çekmekten korkuyorum sanki böyleyken çekmiyormuşum gibi . iki güzel lafına kanıyorumhiç gücüne gitmedi sana yardım ederim demişti hiç ses çıkmıyor şimdi ben de zaten istemem verse de para almazdım iş işten geçtikten sonra
19 yaşındasın ve hayatı dolu dolu yaşadım diyorsun. İyi de henuz sen hayatı bilmiyorsun.....
..şimdiden karı koca gibi olmuşsunuz ve yaşın sadece 19.diyecek söz bulamıyorum hakketen:26:
nerden nasıl başlasam bilmiyorum şuan bir işte çalışıyorum yaz dönemi için. ilk maaşımı har vurup harman savurmamam için ailem altın yap koy dediler bende öyle yaptım ama sonra erkek arkadaşımla tatile gittim ve altınları bozdurdum bundan ailemin haberi yok tatile de iş yeri götürüyor diyip izin aldım. ben çok yalancı bir insan oldumayrıca ünv 1. sınıfta kalmışım ailemin bundan da haberi yok söyleyemem yıkılırlar ama günün birinde ortaya çıkacak. ve şuan hala işte çalışıyorum kredi kartı borcu vs var bu ay anca borçları kapatıcam bir dahaki ayda bozdurduğum altınları tamamlıcam öyle planlıyorum ama erkek arkadaşım artık çalışma diyor şuan bunun kavgasını yaşıyoruz ama başta ben çıkıcam dedim taaki bu akşama kadar. akşam da belki çalışırım dedim o da üç kuruşluk insanlarla uğraşıyorsun sonra gelip bana dert yanıyorsun o zaman konuşmıcaksın bana o oldu bu oldu diye dedi. bende çok umrundaydı sanki dedim gerçekten onun umrunda değil ki işten yorgun argın çıkıyorum o gezmek istiyor daha en başlarında sayılırız ama bana ufak da olsa bir süpriz yapmıyor maddi açıdan zaten birşey beklemiyorum ondan. izin günüm oluyor ona göre planlıyoruz bütün gün evde olmasına rağmen . istediğim bir mekan oluyor ben sevmiyorum gitmicez diyor sizce bu normal mi? herşey onun isteğine göre mi olmalı. aslında yanlış yolda olduğumu biliyorum ama vazgeçemiyorum . bana vazgeçmek için tavsiye verin ve onun kalbini kırmadan bitsin bu iş artık nasıl olcak bende bilmiyorum .soğukluk mu yapayım zaten onun istediği gibi olmayınca o beni üzecek bardağı taşıran son damla durumuna getirecek. ama onsuz mutlu olamam gerçi belli bir süre sonra mutsuzluk da hissetmem. bir başka sorunda ben herşeyimi onunla yaşadım. bu saatten sonra başkasıyla da olamam . yalnız yaşamanın nesi köt değil mi kendime daha çok zamanım kalır herşey düzelir belki
ayrılmayı düşünüyorsun da niye şimdi değil de bayram tatilinden sonra,tatil onsuz olmaz mı:44:
19 yaşındasın ve hayatı dolu dolu yaşadım diyorsun. İyi de henuz sen hayatı bilmiyorsun.....
..şimdiden karı koca gibi olmuşsunuz ve yaşın sadece 19.diyecek söz bulamıyorum hakketen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?