hangi derdime yanayım

çok sağolun içimi rahatlattınız. ingilizce öğretmenliği okuyorum zaten seneye derslerimi düzeltir söylerim o sorun olmaz şuan hem maddi hem manevi açıdan kötü durumdayım.kimseye karşı boynu bükük durmak istemem bu yüzden kimseyle yeniden birşeyler yaşayamam çok yorgunum kalbim ruhum çok kötüyüm şuan. ondan neden kopamadığımı bende bilmiyorum inanın ki

Aynen açık kapı bırakma bence bu çocuğa.Seni seviyor olsa seni bu hale düşürmezdi,maddi açıdan zor durumda bırakmazdı.Ama gerçekten seni tebrik ettim o kadar saf kendisini kullandırmaya meraklı kızlar var ki erkek arkadaşlarının bu huylarını görmezden gelebiliyorlar kendilerini kandırabiliyorlar.Sen farkındasın ve düzeltmek istiyorsun bu güzel bir şey.Umarım karşına düzgün,iyi niyetli bir erkek çıkar,derslerini de toparlarsın.

Canım senin ilkin olduğu için kopamıyorsun daha doğrusu kopmak istememişsin.Ama önemli olan ilkler değil sonlardır bence böyle düşün.Çok da güzel bir bölümün varmış.Zamanla ruh halin düzelir,üzüntün geçer.Ama bu insan senin hayatında oldukça böyle üzülürsün

kendisi kac yasinda canim ? okuyormu o da ?

20 yaşında okuyor o da aynı şehirde yaşıyor ailesiyle ikimiz de ailemiz yanında okuyoruz. hazırlık sınıfında kaldı işe girmedi sınavına çalışmak için. o hazırlıkta kalmış ben en azından 1. sınıfta kalmışım hem de haketmişim okula git demiş gitmemişim iyi olmuş bana yani :)

birkaç olay daha beklemeli miyim seni sevmiyorum demek için ?
ona göre şuan herşey çok iyi çünkü.

birkaç olay daha beklemeli miyim seni sevmiyorum demek için ?
ona göre şuan herşey çok iyi çünkü.

Eğer birden bitirmek istemiyorsan onunla açık açık konuş bence bu maddi sorunları.Seni zor duruma düşürdüğünü anlat.Bakalım telafi edebilcek mi?Eğer oralı olmuyorsa,sen ona maddi yönden harcamalar yaptığın halde o hala hiç bir şey yapmıyorsa bu sefer direk bitirirsin.En azında her şeyin iyi gitmediğini anlasın

sorun sadece maddiyatda değil bana şuan dünyaları bahşetse bir anlamı yokki parayla düzeltemez . aksilikleri dediğim dedik oluşu çok yoruldum . tatile benim bir aylık emeğimle gittik orda bile bunalttı ağlattı beni . şimdi de tatilde de trip attın mahvettin diyor . arkadaşlarıma bile anlatamadım herkese çok güzel geçti dedim .daha bir sürü sebep var yani çok düşüncesiz. beni iftara çağırdı evlerine ama gitmedim daha her neyse . yarın işe gitme hastayım de akşam iftardan sonra buluşalım diyor ben de evden izin alamam ananeme diye çıkıcam öyle olunca da babam hava kararmadan çık der. evden erken çıkmak zorundayım seni sizin evin orda parkta beklerim bir iki saat dedim sen orucunu açar gelirsin dedim tamam dedi. tamam çağırmasına gerek yok da buluşmayalım sana yazık zaten dinlemiyorsun hiç demiyor işte demiyor off bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz budala olabiliyor anlamıyorum aklım almıyo

iyi de sen "ben 1-2 saat beklerim sen iftardan sonra gelirsin" dersen o da tamam der :) sen 1-2 saat bekleyecegıne o hemen gelse az konusup gidip iftarını acsa olmuyor mu ? bu sekılde teklıf etmen lazımdı. Çocuk napsın şimdi. Sen kendini iyi ifade edemezsen -erkekler zaten mallar- hiçbir şey anlamaz karsındaki :)

İlk birkaç cümlen yetti gerisini okumadım..

Kendi düşen ağlamaz ve / veya minareyi çalan kılıfını hazırlar sözleri durumunuza uygun..

" Erkek olmak doğuştan gelen bir yazı olsa da, malesef adam olmak her erkeğe nasip olmaz. "
Sen bu insanla evlenecek olsan, o yatar evde, sen çalışırsın. Siz çoktaaaan Karı koca rollerini değiştirmişsiniz
Artık Maymun gözünü açsın amaa....

ayrılmayı düşünüyorsun da niye şimdi değil de bayram tatilinden sonra,tatil onsuz olmaz mı:44:

19 yaşındasın ve hayatı dolu dolu yaşadım diyorsun. İyi de henuz sen hayatı bilmiyorsun.....
..şimdiden karı koca gibi olmuşsunuz ve yaşın sadece 19.diyecek söz bulamıyorum hakketen:26:

19 yaşındasın ve hayatı dolu dolu yaşadım diyorsun. İyi de henuz sen hayatı bilmiyorsun.....
..şimdiden karı koca gibi olmuşsunuz ve yaşın sadece 19.diyecek söz bulamıyorum hakketen:26:

kısa bir süre sonra dolu dolu yaşadığı hayattan çok pişman olacak ama iş işten çoktan geçmiş

Tatile gidince senin altınlarını harcatıyor, senin ailene yalanlar söylediğini bile bile.. Sonra sana çalışma diyor, işyerinde yaşadığın sorunları dinlemiyor..Bencilce gitmek istediğin yerlere gitmenizi istemiyor.. Bizim orda bir laf vardır "BATTAL PAŞANIN TORUNU MUSUN SEN" derler.. Senin erkek arkadaşın BATTAL PAŞANIN TORUNU MU ki bu kadar ezdiriyorsun kendini? Zaten çok başlarındayız demişsin. Bence sen bu ilişkiyi gözden geçir gerekirse de bırak sonra yapacağın ilk iş annene söylediğin yalanları telafi et hem için rahat olur hem de ailenden gizli saklı birşey yapmamış olursun..

Hakikaten hayatını çok hızlı yaşıyorsun. Bence biraz yavaşla ve sadece okuluna ağırlık ver.

doludolu demedim dolu dolu her şeyi en güzel şekilde yaşamak anlamına gelir ben hızlı yaşadım ve bu biraz farklı yersiz bir durum yani.

Adam hem etinden hem sütünden yararlanıyor rahatı yerinde.

Bi tercih yapmışsın senin tercihin inşallah arkasında durabilirsin. Bu adama evet dediğin gibi hayırda diyebilirsin senin hayatın sonuçta.

Ben birşeyler yaşamış görmüş biri olarak bu bir defa ile kalmayacak sevdim ya diyerek devam edeceksin büyük ihtimal ve ailem toplum diye okul bitince dikim yapacaksın hep böyle olmuştur umarım sen kendini bi obje mal gibi görmeyenlerden olursun.

Ben sana yavaşlamanı tavsiye ediyorum bir daha bunları yaşayacaksan seni hak eden kullanmayan biri ile yaşa.

Ailen sorduğuda kıvıracaksın ama nasıl onu sen iyi bilirsin ancak aile yapına göre neye inanabileceklerini düşünerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…