Yorum için tesekkur ederim galiba rafli alacagimbence raflı al, daha düzenli olur ve daha az yer kaplar.
kesinlikle raflı ben evlenmeen önce eşimin ailesi bizim için kasa gibi olanlardan almış mutfağıma sığmadı boş bir odam vardı oraya koydum ve birşey almaya çalışırken her seferinde dolabın yarısını boialtmak zorunda kalıyorum ilerde bunu başkasına verip bende raflı alacağımMerhaba ben butun beyaz esyalarimi profilo kullaniyorum simdide derin dondurucu almak istiyorum ama cok kararsizim acaba rafli olanindan mi yoksa kasa seklinde olanindanmi alsam birde marka onerisi alabilirmiyi mutfagimda geniş ama kiradayim daha kucuk bir mutfagim olursada rahatliklada kullanabilecegim hangisi olur simdiden yorumlariniz için tesekkur ederim
Yardimci oldugunuz için tesekkur ederim.aslinda kasa gibi olanlar daha geniş daha fazla iç alana sahip ama haklisiniz duzen için cekmeceli olan daha iyi galiba... cekmeceli alacagim heralde bende.kesinlikle raflı ben evlenmeen önce eşimin ailesi bizim için kasa gibi olanlardan almış mutfağıma sığmadı boş bir odam vardı oraya koydum ve birşey almaya çalışırken her seferinde dolabın yarısını boialtmak zorunda kalıyorum ilerde bunu başkasına verip bende raflı alacağım
Tesekkur ederim yorum için, yardimci oldunuz banaBen raflı olanları kullanıyorum Arçelik marka ve çok memnunum. Çok düzenli ve baya alıyor.
Daha 2 saat önce sipariş verdik indirime girmişti bir bakin isterseniz https://www.hepsiburada.com/vestel-...-dondurucu-p-HBV000004OUMN?magaza=HepsiburadaBenim şu an çok acil bir şekilde en az 200+ hacime sahip raflı öneriye ihtiyacım var
Benimkide bundanDaha 2 saat önce sipariş verdik indirime girmişti bir bakin isterseniz https://www.hepsiburada.com/vestel-...-dondurucu-p-HBV000004OUMN?magaza=Hepsiburada
İnşallah memnunsunuzdur sizde araştırdık amaBenimkide bundan
Memnun musunuzBenimkide bundan
Daha 1 hafta oldu smdilik iyi gorunuyor yukari yazdim neler koydugumu icineİnşallah memnunsunuzdur sizde araştırdık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?