C
*candy*
Ziyaretçi
- Konu Sahibi *candy*
-
merhaba arkadaslar..6 ay once dogum yaptım ve yeni bir gebelik uzun bir süre düşünmüyorum ve sağlık problemlerim olduğu için bazı yöntemleri denemeye korkuyorum ve klasik yöntemle yani(erkeğin geri çekilmesi) yöntemiyle korunuyorum şimdilik aranızda bu şekilde hamile kalan var mı yani güvenilir mi bu? başka hangi yöntemi tavsiye edersiniz..teşekkürler..
canım ben de zaten doğum kontrol ilaçlarının yan etkileri olduğunu biliyorum her yöntemin kendine has ve kulalanan kişiyi etkileyen yan etkileri vardır ama benim öğrenmek istediğim ilaç markası değil hangi yöntemin sizce daha güvenilir ve sağlıklı olduğuydu? bir de klasik yöntemle hamile kalan olup olmadığı?Doğum kontrol haplar çok çeşitlidir. Yan etkileri kişinin bünyesine göre değişir.
Lütfen doktorunuza danışın. İnsanların burada önerecekleri bir hap size dokunabilir,yanlış sonuçlar ortaya çıkarabilir.
Geri çekilme yönteminin ne kadar sağlıksız bir korunma yöntemi olduğunu söylemek de isterim.
benim bebeğim 14 aylık ve bende klasik yöntemle korunuyordum 10 ay zaten adet olmadım tıbbi boyutu varmı bilmiyorum ama süt koruması diye bir olay var bence çünkü adet olmaya başladım ve aynı yöntemle korunurken galiba hamileyim bugün 7 gündür adet olmadım 3. gün test yaptım negatifti
emzirirken dogum kontrol hapi kullaninilr mi kizlar?
benim bebeğim 14 aylık ve bende klasik yöntemle korunuyordum 10 ay zaten adet olmadım tıbbi boyutu varmı bilmiyorum ama süt koruması diye bir olay var bence çünkü adet olmaya başladım ve aynı yöntemle korunurken galiba hamileyim bugün 7 gündür adet olmadım 3. gün test yaptım negatifti
merhaba arkadaslar..6 ay once dogum yaptım ve yeni bir gebelik uzun bir süre düşünmüyorum ve sağlık problemlerim olduğu için bazı yöntemleri denemeye korkuyorum ve klasik yöntemle yani(erkeğin geri çekilmesi) yöntemiyle korunuyorum şimdilik aranızda bu şekilde hamile kalan var mı yani güvenilir mi bu? başka hangi yöntemi tavsiye edersiniz..teşekkürler..
ya şaşırarak ve üzülerek görüyorum ki kimse prezervatif demiyorarkadaşlar canınıza, kendinize yazık değil mi? bakın haplar uzun vadede kilo,damar tıkanıklığı,selülit,zorlu geçecek bir menepoza sebebiyet verecektir. lütfen vucudunuza hormon almayın! spirale ( yazım yanlış olabilir) en az 6 ayda bir kontrol ettirmelisiniz yine de bel ağrılarına lekelenmelere sebepKötü Kazen olacaktır. geri çekilme zaten malum, hem unutmayın zevk sıvısı denilen boşalma öncesi gelen sıvıda az miktarda da olsa sperm var yani kaza olmasa da hamile kalabilirsiniz. lütfen canınıza acıyın kendinize yazık etmeyin, biraz da eşler fedakarlık yapsın. prezervatif istemiyorlarsa onlar vücutlarına hormon alsınlar iş çözülsün!
ya ben çok sıkıntılı günler geçirdim arkadaşım allah razı olsun eşim her daim yanımdaydı. ve ben de hap kullanıyordum biliyor musun? o bıraktırdı ve çocuk da istemiyorduk olabilecek en sağlıklı en hijyen güvenilir yönem kondom'dur! herkesin eşi bu konuda anlayışlı davranmayabilir anlıyorum ama kadınlar da diretmeden derdini anlatmadan farklı çözüm yollarına başvurmasınlar ve lütfen bilinçli olalım! ileride yaşayacağımız sıkıntıları düşünelim!a.s.
ya şaşırarak ve üzülerek görüyorum ki kimse prezervatif demiyorarkadaşlar canınıza, kendinize yazık değil mi? bakın haplar uzun vadede kilo,damar tıkanıklığı,selülit,zorlu geçecek bir menepoza sebebiyet verecektir. lütfen vucudunuza hormon almayın! spirale ( yazım yanlış olabilir) en az 6 ayda bir kontrol ettirmelisiniz yine de bel ağrılarına lekelenmelere sebepKötü Kazen olacaktır. geri çekilme zaten malum, hem unutmayın zevk sıvısı denilen boşalma öncesi gelen sıvıda az miktarda da olsa sperm var yani kaza olmasa da hamile kalabilirsiniz. lütfen canınıza acıyın kendinize yazık etmeyin, biraz da eşler fedakarlık yapsın. prezervatif istemiyorlarsa onlar vücutlarına hormon alsınlar iş çözülsün!!!
eşim kullanıyodu zaten ama ben bıraktırdımm.midem bulanıyo kondomdan
bende esime actim bu konuyu dedimki dun dogumdan sonra prazarvetif kullan oldumu kabul etmedi.Çok üzgünüm çoookay bu erkekler cok ilginc neyse bu benim ikinci bebeyim olucak ne yapicam bilmiyorum.allahin gucune gitmesin baska bebek istemiyorum.ne yaicam sasirdim:1shok:
vala ben prezervatife güvenmiyorum spiral iyi kardeş taktır kurtul kondomdodo spiraldede hamile kalma riski 100de 1 en azından yatıp kalktığından bir şeyler anlıyosun ve aklın takılmıyor hamile kalırmıyım kaldımmı falan diye çevremde o kadar çok ki kullanan ben de kullanıyorum 2 yıldır bir şey yok o spirali düştü yok spiralle hamile kaldı bunlar nadir canım güvenilir olmasa bu kadar taktıran olmaz 6 7 ay sonra gidip çıkarttırp 2 ci çocuğun temellerini atacaz inşallah ve yine taktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?