Hangi doktora gitmem lazim

Snapdelisimiyimneyim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
508
824
103
Merhabalar 4 senelik evliyim 22 aylık oğlum var doğumdan önce eşimi hep arzulardım ama şimdi bana dokunmasın hep uyusun istiyorum onu anca 20 gün falan geçince arzuluyorum bu durumdan çok şikayetçi olmaya başladım hangi doktora gitmem lazim neler yapmam lazım libido yükseltici şeker tatlı çikolata herşeyi yedim fayda etmiyor lütfen yardımcı olun

Normalde aranız nasıl? Doğumdan sonra mı başladı?

Aramız çok iyi ilk günkü aşıklar gibiyiz doğumdan önce sürekli birbirimizi özlerdik ama doğumdan sonra libidom çok düştü sanırım hiç istekli değilim sıfır yani istek

Herşeyi denedim eskiden eşim bana bakarken isterdim şimdi acaba bu akşam istiycekmi die düşünüyorum umarım istemez diyorum bu durumdan bende eşim de şikayetçi ama en çok kendimi geri istiyorum bunun için doktora gitmem gerekiyor mu gerekiyorsa hangi doktora hangi bölüme gideyim

Psikolojik olabilir terapi iyi gelir bence doğumdan sonra oluyor böyle şeyler öyle duymuştum

psikyatriye gidin derim dogumdan sonra olabiliyor oyle seyler annelik hormonu tavan yapiyor buda diger hormonu bastiriyor asilamayacak birsey degil gbi

Psikiyatriye gittim ilaç kullandım bir hafta gece gündüz zombi gibi gezdim uykumu kaçırdı vücudumun dengesini bozdu günlerce uyumadım başka bölüm tavsiye eder misiniz acaba diyorum bazı vitaminlerimmi eksik acaba oda tetikler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…