Hangi dönemde yaşamak isterdiniz?

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
ben hep söylerim bu dönemin insanı değilim diye.çook eskilerde,ilk arabaların,eski kasvetli döşemelerin,siyah beyaz resimlerin daha sade bi hayatın olduğu bi dönemde yaşamayı çok isterdim siz hangi dönemde yaşamak isterdiniz? geçmişte mi gelecekte mi yada şimdiki halinizden memnunmusunuz bayanlar

ben Hz.Muhammed s.a.v Peygamberimizin zamanında yaşamayı çoook isterdim onu bi kez olsun görmeyi duymayı isterdim Allahım nasıp kısmet ederse ahirette inşallah...

Rasulullah'ın Medine'de o muazzam devletin temellerini inşa ettiği ve evrensel kardeşlik bildirgesi olan "bütün müminler kardeştir..." ayetini okuduğu o kutlu ana şahid olmak ve o kutsal insanlarla kucaklaşmak... Anlatırken bile coşku kaplıyo içimi...

Okurken tüylerim diken diken oldu.
Ben o dönemde yaşayıp Hz. Muahammed (s.a.v)in yüzünü bir defa olsa görmek isterdim

Dönem değil 90'ları şu yaşımla yaşamak isterdim ben.
90'ların şarkıları bile bambaşka..

hep derim 1970-1980 civarı diye teknolojiye karşıyım mektuplaşalım,radyo dinleyelim,televizyon yeni yeni çıksın ortaya,telgraf çekelim,telefonu çok sık kullanmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…