Merhaba hanımlarfissler düdüklü tencere almayı düşünüyorum ancak modeli konusunda kararsızım. Açıkcası farklarının ne olduğunu da pek anlamış değilim vitaquick blue point fiyat olarak en uygunu sanırım. Zaman göstergesi yok diğer farklarını cözebilmiş değilim. Gösterge çok önemli midir? Premium ile edition modellerinin tek farki zamanlayıcı mı mesela ? Kullanan ya da araştıran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var :26:
mrb kızlar, bende bir iki haftadır bakınıyorum, vitavit comfort 6lt + 3.5lt ikili set var, bundan almayı düşünüyorum, hepsiburda sitesinde buldum başka birkaç sitede daha var, yeni evliyim, yani 2 kişiyiz, 3.5 lt olanı kendimiz kullanırız, 6lt olanı da misafir felan geldiğinde diye düşündüm, bu ikili setin yanında bir de cam kapak geliyor, hem tencere hem düdüklü oluyo,
430 lira civarında, sizce ayrı ayrı mı alayım böyle ikili set halinde mi alayım, ayrıca kulpu da çıkıyormuş galiba
alacağım ürün bu
Fissler Quadro 6 Lt. Düdüklü Tencere + 3,5 Lt. Tencere Seti - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Alirken ben de çok araştırmıştım. Aralarındaki farkı bilen satıcı yok resmen. Almak istediğim ürün hakkında ben satıcıdan daha çok bilgiye sahipsem çok sinirleniyorum.
Blue point: sade modeli. Tek basınç ayarı var.
Comfort: 2 basınç kademesi var. baklagiller 2 de sebzeler 1 de pişirebiliyorsun.
Premium: 3 kademeli ama comforttan fakli olan 3. kademe basınçsız seçeneği. yani normal tencere olarak da kullanılabiliyor.
Edition: premium'a ek olarak zamanlayıcısı var. tasarımı daha farklı.
Benim seçimim comforttan yana oldu. normal tencere olarak kullanma özelliği gereksiz geldi. edition da çok fiyat farkı vardı. en uygun fiyat tekzen.com.tr de bilginize.
mrb kızlar, bende bir iki haftadır bakınıyorum, vitavit comfort 6lt + 3.5lt ikili set var, bundan almayı düşünüyorum, hepsiburda sitesinde buldum başka birkaç sitede daha var, yeni evliyim, yani 2 kişiyiz, 3.5 lt olanı kendimiz kullanırız, 6lt olanı da misafir felan geldiğinde diye düşündüm, bu ikili setin yanında bir de cam kapak geliyor, hem tencere hem düdüklü oluyo,
430 lira civarında, sizce ayrı ayrı mı alayım böyle ikili set halinde mi alayım, ayrıca kulpu da çıkıyormuş galiba
alacağım ürün bu
Fissler Quadro 6 Lt. Düdüklü Tencere + 3,5 Lt. Tencere Seti - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Kızlar dün bernardo'da boyutlarına bakma fırsatım oldu. 4,5 litre yeterli gibi görünüyor. Önümüzdeki ay almayı planlıyorum ben de.
bence bernardo dan alma fissleri pahalı satıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?