hangi göğüs pompası???

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
kızlar doğumdan kısa bir süre sonra kısa süreli günde 2-3 saat kadar işe gitmem gerkecek bu arada kızıma süt bırakmak için pompa almayı düşünüyorum . elektrikli olanları daha iyi diye duydum.

kullanan anneler hangisini tavsiye edersiniz??

elektirikli tavsiye ederim elle pomba cok ugraşılı

canim ben 3 ay pompayla sutumu sagdim benin kizim sadece 1 bucuk ay gogsumden emdi. sonra istemedi evnflo medela ve avent kulladim. cok ugrastim. ama en iyisi evenflo ben ondan memnun kaldim. cogu kisi medela iyi dedi ama ben bi netice alamadim. allah kolaylik versin zor isler.

elektrikli medela aldım memnun değilim bilginize , 20 dakikada 25 ml sağdığım göğsümden oğlum emip 5 dakikada doyuyor , başka marka denemedim ama medela tavsiye etmiyorum

bende medela kullandım azcık çıkıyodu başkada kullanmadım bende diyodum bebek 10 dk doyuyo burdan çektikçe süt az geliyo ben fazla kullanmadım gerçi ödünç almıştım ilk başta göğsümün ucu çok yara olmuştu onun için kullandım çok gerekli doğum yapmış biri olarak tavsiyem göğüs kreminizi kullanmaya eksik etmeyin daha yeni geçti

Benim çevremdeki herkes elektirikli medelayı tavsiye etti bende geçen gün internet üzerinden sipariş verip aldım.Bakalım nasıl çıkacak....

bende elektrikli medela kullaniyorum..benim bebisim erken dogmustu ve emme refleksi gelismediginden ebeler drun talimatiyla 5gün boyunca medelayla sagdilar sütümü...ve demislerdiki anne gögsüne en uygun yapidaki pompa medela oldugu icin kullaniyoruz;medelanin sistemi bebegin emme sistemiyle ayni..önce dk da 120kez hizli bir sekilde gögsü vakumlayip sonra 60keze düsürüyormus makina otomatikmen...ayni bebek gibi,bebek de emmeye hizli hizli baslayip süt yollarini acip sonrada yavas emermis zaten süt kendiliginden gelirmis...hastaneden ciktiktan sonra bende medelanin hem elektrikle hem pille calisan modelini aldim..memnunum

canım ben de medela nın elektrıklısını kullanıyorum,sag gogus ucum yok denecek kadar az bebegım çekemıyor o nedenle sag gogsumu sagıyorum,sol gogsumude emzırmeye çalışıyorum,ilk başlarda çok zorlandım,sütüm azdı o nedenle canım yanıyordu ama süt fazlalaşınca sagmakta kolaylaşmaya başladı.

Medela elektrikli kullanıyorum, çok iyi. En fazla 15 dakikada sağıyorum. El pompasıyla çook zor.

tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim . bir şey daha sorsam medelanın elektirikli küçük modeli var dirde motoru ayrı büyük modeli var hangisini kullandınız? acaba

ben burdan bunu almıştım minumumdan maksimuma kadar kademeli ayarı yavaşla başlayıp çoğaltma yaparak kullanıyorum daha az acıtıyor

Peki Kizlar Gögüs Koruyucusu, Gögüs Pedi Ve Gögüs Ucu Kremi Olarak Ne Tavsiye Edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…