• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi halıyı seçsem karar veremedim!!

Kuzu biz bunu aldik o yapraklidan vazgeçip . fikir olsun sanada DİE çektim.begenirsin begenmessin sadece fikir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397579521106.webp
    $1397579521106.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 68
Kuzu biz bunu aldik o yapraklidan vazgeçip . fikir olsun sanada DİE çektim.begenirsin begenmessin sadece fikir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gayette güzelmiş ama artık çok geç aşağıda ki halıyı aldım, başka rengini kesinlikle düşünürdüm..

Yeni evime taşındım. Eski halılarım olmuyor antreye, hiç de üzülmedim tabi ki:)
Bir kaç halı beğendim, her yere baktık neredeyse, teyze işi, her yerde olan klasik halı modellerinden istemiyorum.
Bunlar sanki farklı gibi geldi ama karar veremiyorum hangisi olsa..
Kaplılarım beyaz, yerler parke, bunlara uygun hangisi gider sizde bir fikir verseniz ne güzel olur...

yapraklı olan ve gül desenli olan güzelmiş

3. güllü olanı tavsiye ederim benim oturma odamın halısı çok memnunum ben 2 senedir kullanıyorum.

ben görmedim almışsınız başka bir halı güle güle kullanın.

Aaaa çok hoş durmuş, eşim pek beğenmedi onu yoksa bende en çok onu beğenmiştim, şimdi aklım kaldı ama yaaa :D

Benim esim de öylepek begenmemisti serince koltukla bbütünleşince beğendi neyse artik almisiniz hayirli olsun:)

bence 3. sü güzel üst sırada sondaki yani ama tabi karar senin eşyalarınla uyumunu sen biliyorsun. :)

pembeyi pembe boğmuş aslında o sarmal ip gibi duranı tercih edebilrdiniz çünkü o biraz daha softtu ama bu seçim de hoş

canım 1 den 4 e kadar hepsini beğendim walla. sonki olmasında diğerleri harika:KK31::KK31::KK31:

Back
X