hangi is daha karli

reyyannnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
408
1
66
Ankara
Arkadaslarim esimle bir ise girmek istiyoruz dukkan falan da acabiliriz ama neye gircez bilmiyorum sektor nasil siz olsaniz hangi ise girmek istersiniz dukkAn acacak olsaniz ne uzerine acarsiniz hadi bi akil verin simdiden tesekkurler:kkk::kkk::72:

sürekli tüketilen bişeyler olabilir giyim ya da gıda üzerine

Bir iş yeri açarken dükkanın yeri büyüklüğü önemlidir.Açmayı düşündüğünüz semte göre değişir giyim açacaksanız eger çok fazla giyim magazası varsa bu sizi kötü etkiler.Açacağınız yerde ne yoksa bence ona yönelin mesela bir teknoloji yada telefon üzerine açacaksanız bu yönde bilgilerinizin de fazla olması lazım ki birde toptancı kazığı yemeğin kendi fikrime gelince ben çeyizlk üzerine düşünürüm herzaman birileri evleniyor.Çeyizsiz de olmaz

köfteci, dönerci..... gibi
valla ürün güzel olunca alıp başını gidiyor. burda bir köftecimiz var 3-5 masası var ama millet ayakta sıra bekliyor :)))
bide adamlar paraya öyle bi doymuşlar ki sadece öğlen arası açık oluyor, kapanın elinde kalıyor yani :)
bende de zaman zaman köfteci dükkanı açma hayalleri oluşmuyor değil :1:

Valla şu aralar kapatıyoruz sloganı adı altında herşey 3,50 tl tabi içeriye girince öyle değil farklı fiyatlarda mutfak gereçlerinden tut süs eşyalarına kadar herşey var ve bayada müşterisi oluyor bu benim fikrim :34:

Öncelikle ne kadar bir para ile iş kurmayı düşünüyorsunuz.

Bir iş kurmak için en az 50.000 TL gerekiyor.

Bayilik alabilirsiniz.

Önce ne iş yapacağınıza karar verin sonra bayilik veren firmaları araştırın.

Hangi sektör olursa olsun işyeri açılacak yer çok önemli

hayatta 3 şey olmadan olmaz ,gıda( yeri önemli)
2 kuaför ( emin olun çoğu hemcinsim ekmeğinden kısar ama yinede kuaföre gider en olmadı saç kestirmeye)
3 bujiteri-tuhafiye

Son düzenleme:
En son buraya bi arkadaş konu açmıştı ve çiğ köfteci açmaya karar vermişlerdi bana çok mantıklı geldi çünkü kendimden örnek veriyim çiğ köfteyi sevmediğim halde arkadaşlarımla toplanıp haftada bir ders çıkışı gidiyoruz. Yurtta kalan arkadaşlarım arada paket söylediklerinide söylüyolar ünlü bir markanın bayiliğini alabilirsiniz. Yazında mısır dondurma ayrıca tost gözleme gibi basit şeylerde yapılabilir.

Bence hiç bitmeyen yemek sektörü daha karlı aparatif,sandviç,fast food falan yada bulunduğu mevkiye göre kendine özgü bi cafe olabilir ...benim hayalimde cafe :(

Açacaksanız pastane açın bence.
Çünkü insan girince,nefsine hakim olamıyor.(bkz:BEN ! :27:)
Birine göz dikiyorum ordan tutalar takılıyor gözüme,sonra kek,sonra şu sonra bu derken,20nin altından çıkmak imkansızı buluyor:23:

Arkadaslarim esimle bir ise girmek istiyoruz dukkan falan da acabiliriz ama neye gircez bilmiyorum sektor nasil siz olsaniz hangi ise girmek istersiniz dukkAn acacak olsaniz ne uzerine acarsiniz hadi bi akil verin simdiden tesekkurler:kkk::kkk::72:

herkes yiyecek diyo bende öyle diyim pizza hamburger tost kumpir sandiviç köfte tavuk gibi yiyecekler aynı zamanda sıcak çikolata sahlep çay meyve suyu kahve milk shake kola gibi içecekler koyup cafe restoran karışımı bişeyler yapabilirsiniz ve üniversiteye yakın bi yerde olursa çok güzel iş yapar :34:

Son düzenleme:
bence gıda konusunda zorlanmazsınız fazla riske girmemiş olursunuz
fakat şu aralar marketler de her yere açılır oldu çok fazla
mesela benim evin yanındaki bakkala giderdim çok yakına büyük market açıldı hem de ufak bir sokağa yani şimdi ben de dahil herkes oraya gidiyor
küçük marketlerin de bakkallarında pek bi özelliği kalmadı yani
ben de düşünüyorum aslında ama iyi düşünmek gerek bi işe başlamadan önce inşallah hakkınızda hayırlısı olur

düğün salonu olabilir hem bahçesi hemde kapalı yeri olursa güzel olabilir tabi orda düğün salonu çok fazla yoksa
market olabilir
büyük bi alışveriş merkezi içinde oyun parkı olabilir
giyim mağazası olabilir. şimdi herkes modayı takip ediyo modaya uygun güzel şeyler olursa güzel iş yapabilir

Hepiniz yemek uzerine demisiniz farkli turde fikirleriniz yokmu
:nazar:

Eğer yapılabilise bugunlerde en çok tutan sektör yiyecek sektörü aslında ama dedigim gibi tutabilirse tutması çok önemli eger tutmazsa maalesef kapatılmak zorunda kalıyor.

Çiğköfte bayiligi alabilirsiniz ben pek sevmem aslında ama bayagı tutuluyor geçen hafta kardeşim bir çiğköfteciye gitmişti işleri bayagı iyi dedi ama mesela bir lokanta açılmıştı yaşadıgım şehirde adamlar bayagı bir masraf yaptılar ve yemekleride güzeldi her çeşit yemek vardı en önemlisi çok temiz bir yerdi fakat adamlar kapatmak zorunda kaldılar çünkü kira paralarını bile zor çıkartmışlar.

Okul yakınlarında küçük bir yer açabilirsiniz tabi o çevrede gıda işini yapan bir yer var mı yok mu araştırın önce cafe tarzı olabilir tost,gözleme,mantı,sandiwiç,simit gibi yiyecekleri satarsınız.

hangi semtte olacagına karar verdikten sonra o semtte eksik olan bırsey bulmalısın..mesela ;oyuncakcı,davetiye nıkah sekeri vs..,kres

Back
X