• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi is daha karli

Takıcı açsanız mesela .
İlk önce %50 sloganıyla tanıtırsınız herkese sonra herkesin uğrak noktası olur .

Haha yakında işsiz kalıcam ben de kendime iş kurmayı düşünüyorum :D Baştan oyuncakçı açmayı düşünüyordum çünkü oturduğumuz yerde bir tek oyuncakçı var, senelerdir adam aynı işi yapıyor demekki zarar ettiren bir iş değil ama sonra düşündüm len millet milyonculardan alıyor, marketlerden alıyor dedim yok.

Şimdi ciddi ciddi ağdacı açmayı düşünüyorum. Sir, iğneli, lazer epilasyon ayrıca kozmetik cilt bakım ürünleri de satıcam. Kıl tüy işlerinde çok tecrübeliyimdir :52: Yani senelerdir kendimle uğraştığım için..1-2 de eleman alırım. Oturduğum yerde sadece ağda üzerine işyeri yok. Kuaförler yapıyorlar bir tane kuaför lazer epilason getirtmiş ve çok pahalıymış. Birde millet gidince kuoförün saçı bitirmesini bekleyecek ama bende hoop ağdaya girecek. Saatleri de öğrenci ve çalışan bayanlara göre yani iş çıkışları gelsinler diye ayarlamayı düşünüyorum. :34:Şimdiden kredisi, toptancısı, mal alımları, eğitimleri falan araştırmaya başladım. Hayırlısı konu sahibesine fikir olur belki:34:

Son düzenleme:
Çevreye bağlı olaraktan güzel bir pastane olabilir. Üretime dayalı, sabır gerektiren ama alanında özel olunca para da bulunabilen bir iş en iyisidir.

Bende tek yaparsam eger sadece manikur pedikur ve agda uzerine bi yer istiyorum. Kas biyuk fln cok gideri yok diyee. Nisanliyim esimle birlikte tekel bayii dusunuyoruz. Birkac arkadasimiz aldi yurudu tekelde. Bi ihtimal de tas dizme dukkani tekstille alakali. O da iyi para birakiyomus. Fikir olur sana da yazayim dedim

Arkadaslarim esimle bir ise girmek istiyoruz dukkan falan da acabiliriz ama neye gircez bilmiyorum sektor nasil siz olsaniz hangi ise girmek istersiniz dukkAn acacak olsaniz ne uzerine acarsiniz hadi bi akil verin simdiden tesekkurler:kkk::kkk::72:[/QUO
cafe:) kahvaltı tost hamburger börek vs tarzı hizmet veren hem gece yarılarına kadar calısman gerekmez hemde kazançlı duruyor

1-Gümüş takı
Gümüş takıda çok kar var.Mesela aynı takı pazarda 10 tl ise mağazada 20-25 tl ve ikisi de kar ediyor.
Son trendleri takip edip güzel mal seçmek lazım.Bir de paket malzemelerinin şık olması önemli.

2-Takı-Aksesuar
Takı,toka,çanta,cüzdan,fular,atkı,eldiven...
Albenisi olan ve çok çeşit bulunan bir mağaza olmalı.Hani bir girip bakayım neler varmış dedirten cinsten.
Uygun fiyatlı ve bol çeşitli,alırken düşündürmeyecek,ihtiyaç olmadığı halde alınacak ürünler.
Çok çeşitli toptancılardan sağlanacak,bazıları ithal edilebilir hatta elde yapılabilir.

3-Ev aksesuarları
Yine zengin çeşit ama tarz ürünler.Sıradan züccaciye gibi değil mesela country tarzı aksesuarlar.
Arada sehpa örtüsü,goblen,hatta küçük mobilya (gazetelik,sehpa,zigon) gibi çeşitler olabilir.
Yılbaşı,sevgililer günü gibi dönemlerde indirimli tematik köşeler oluşturulabilir.
Hediye alınması açısından şık ve isimli kutu,poşet,kağıda önem verilse iyi olur.

Back
X