- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Kurumun ayarladığı servis. Bir para verilmiyor. Kendim gidip gelmeye çalışsam 3 vasıta değiltiririm.Servis kaç lira?
Ya aslında detaylı anlatmadım.yeni mezun eczacıyım. 7 bin lira olan eczane. Ben de kurumsal bir hastanede başlayayım çalışmaya dedşm. Önüm daha çok açılır diye1250 fark için o kadar yol değmez. Yakın olanı tercih edip, tecrübe edinin sonrasında değiştirirsiniz daha iyisini bulduğunuzda.
Haklısınız. Ancak oturduğum yer her yere uzak. Ben de kurumsal bir yer olduğu için tercih etmek istiyoeum ama yol da çabası ofBen yakından uzakliktan ziyade, iş yeri bana ne katabilir, kendimi nasıl gelistiririm bu açıdan bakardim eğer ilk iş tecrübem olacaksa.
Kurumsalsa bence orayı tercih etmelisiniz. Kurumsal firmalar her zaman iyidir.Haklısınız. Ancak oturduğum yer her yere uzak. Ben de kurumsal bir yer olduğu için tercih etmek istiyoeum ama yol da çabası of
Benim ilk isyerime yuruyere 8dakikalik uzaklikta bir ev tutmustum. Sirket 2 ay sonra otobusle 2 saat uzaklikta biryere tasinmisti. Bu da boyle bir bahtsizligimdir. Kissadan hisse.Merhaba herkesee
İş bakarken nelere dikkat edersiniz arada kaldım. Daha yeni mezunum. İstanbulda beylikdüzünde oturuyorum haliyle uzak kalıyor çoğu yer bana.
Birincisi konumu size yakın 30 dk uzaklıkta 7bin maaş
İkincisi servisi var ancak 1.5 saat uzaklıkta 8250 maaş.
Yol çok yorucu geliyoe gözümü korkutuyor. Siz ne yapardınız, sizin iş ev mesafesi yakın mı.
Evet öyle hep öne çıkan hastanelerden birinde başlayacam. İlerde iş imkanı açısından öyle düşündüm umarım pişman olmamKurumsalsa bence orayı tercih etmelisiniz. Kurumsal firmalar her zaman iyidir.
İlk iş deneyimi de her zaman onemlidir
Önünün daha çok açılacağı kesinse bu süreçte biraz yıpranmayı göze alacaksın o zaman. Hem servisinde olacakmış bir tık daha rahat olursun.Ya aslında detaylı anlatmadım.yeni mezun eczacıyım. 7 bin lira olan eczane. Ben de kurumsal bir hastanede başlayayım çalışmaya dedşm. Önüm daha çok açılır diye
Devir eski devir değil. Önce yardımcı eczacılığımı yapmam sonra da sıraya girmem gerek.Eczane açın ikisini de kabul etmeyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Evet öyle hep öne çıkan hastanelerden birinde başlayacam. İlerde iş imkanı açısından öyle düşündüm umarım pişman olmam
Of bu daha zor durummBenim ilk isyerime yuruyere 8dakikalik uzaklikta bir ev tutmustum. Sirket 2 ay sonra otobusle 2 saat uzaklikta biryere tasinmisti. Bu da boyle bir bahtsizligimdir. Kissadan hisse.
Kurumsal bir yerde tecrübe daha önemli değil mi.8250yi alır serviste uyurdum. Çok yıprandığım noktada işten memnunsam eve çıkar, değilsem kurumsaldaki tecrübem doğrultusunda yeni iş bakardım. Çok benzerini yaptım daha önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?