- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Kesinlikle ben de bu açıdan düşündüm. Başka şehre taşınma durumum var. Eb azından iş bulma sürecimde kolaylık olsun diye katlanacam gibi.yakın olan yer içinde herhangi bir vasıta kullanacaksınız dimi? Otobüsle gitçem derseniz yol parasını cebinizden vereceksiniz eğer. Diğer yeri tercih ederdim. Servis rahat oluyor. Bide kurumsalmış kurumsal yer her zaman daha iyidir. Bir dahaki iş arama sürecinde iş bulmanız daha kolay olur. (Yani ayrılma durumu olur, tecrübe kazandıktan sonra evinize yakın bir iş yeri bulursunuz geçersiniz. ) Ben kendi adıma konuşayım tecrübe kazanmak için ne fedakarlıklar yaptım şimdi de ekmeğini yiyorum. İlk iş deneyiminde zorlanmak gerekiyor böyle böyle oluyor bu işler
Sektörlerimiz çok farklı o nedenle bilgiye dayalı bir yorum yapamıyorum ama genel hatları ile özellikle mesleğin başında kurumsal deneyim önemli. Sizin sektörünüz özelinde başka bir durum varsa bilemeyeceğim. Bu arada bence yeni mezun döneminde mesleki bilgi dışında kurumsal kültüre aşina olmak da önemli belki onu da dikkate alabilirsiniz. İyi şanslar diliyorum :)Kurumsal bir yerde tecrübe daha önemli değil mi.
Konumu Yakın olan bir eczane.
Teşekkür ederimm haklısınızSektörlerimiz çok farklı o nedenle bilgiye dayalı bir yorum yapamıyorum ama genel hatları ile özellikle mesleğin başında kurumsal deneyim önemli. Sizin sektörünüz özelinde başka bir durum varsa bilemeyeceğim. Bu arada bence yeni mezun döneminde mesleki bilgi dışında kurumsal kültüre aşina olmak da önemli belki onu da dikkate alabilirsiniz. İyi şanslar diliyorum :)
Servis varsa evin önünden alacaksa 2. İşMerhaba herkesee
İş bakarken nelere dikkat edersiniz arada kaldım. Daha yeni mezunum. İstanbulda beylikdüzünde oturuyorum haliyle uzak kalıyor çoğu yer bana.
Birincisi konumu size yakın 30 dk uzaklıkta 7bin maaş
İkincisi servisi var ancak 1.5 saat uzaklıkta 8250 maaş.
Yol çok yorucu geliyoe gözümü korkutuyor. Siz ne yapardınız, sizin iş ev mesafesi yakın mı.
Evet o şekildeeServis varsa evin önünden alacaksa 2. İş
Yol sanıldığı kadar zor değil zamanında 2 saatlik yaptım.ki sizin servis olacakmış hiç sıkıntı değil kendi imkanlarınızla gitseniz evet çok zor olurdu,yolda uyursunuz,kitap okursunuz,dizi izlersiniz değerlendirmeye çalışırsınızKurumsal bir yerde tecrübe daha önemli değil mi.
Konumu Yakın olan bir eczane.
Yakındaki günlük 20 lira falan.Yakındakine ve uzaktakine ulaşım masrafı ne kadar olacak?
Bence kurumsal yer o zaman. Sonraki iş bulma sürecinde referans olur en azından. Hem kurumsal yerlerde iş daha iyi öğrenirsiniz iş tanımınız belli olur. Diğer yerde size çay bile doldurup taşıtabilirler (ben yaşadım aynısınıKesinlikle ben de bu açıdan düşündüm. Başka şehre taşınma durumum var. Eb azından iş bulma sürecimde kolaylık olsun diye katlanacam gibi.
Bir de yaşadığım yere kurumsal hastaneler uzak kalıyor zaten. İstanbulun dışında oturuyorum resmen..
Çok teşekkürlerr benim gönlümden geçen de öyleBence kurumsal yer o zaman. Sonraki iş bulma sürecinde referans olur en azından. Hem kurumsal yerlerde iş daha iyi öğrenirsiniz iş tanımınız belli olur. Diğer yerde size çay bile doldurup taşıtabilirler (ben yaşadım aynısını). Başarılar hayatta umarım her şey gönlünüzce olur
Objektif yorumlar için bunu da yazın bence maaş farkı daha da açılıyor böyleyseYakındaki günlük 20 lira falan.
Uzaktaki masraf yok servis var.
Hahha haklısınız eksik kalmışObjektif yorumlar için bunu da yazın bence maaş farkı daha da açılıyor böyleyse
Hayir etmedim. Ama sirkette gelecek gormedigim, mesai saati olmadan surekli calistirildigim icin. Kendini cok ahlakli goren patronun sigortami dahi yapmamisOf bu daha zor durummDevam ettiniz değil mi
Bunu görmeden önce 1 derdim şu an 2 diyorum mesela, hem maaş çok hem kurumsal. Çalışma saatlerini aynı varsaydım. Ama günde 3 saat de çok geliyor bilemedim. Dizi izlemeyi, müzik dinlemeyi seviyorsanız yolda netflix, exxen akarsınızHahha haklısınız eksik kalmışyol gözümde büyüyünce es geçmişim bunu
Yanına kalmaz inşallah öyle hak yiyenlerin çok yazık gerçekten..Hayir etmedim. Ama sirkette gelecek gormedigim, mesai saati olmadan surekli calistirildigim icin. Kendini cok ahlakli goren patronun sigortami dahi yapmamis
Mecbur öyle yapacam diğer türlü dayanmam herhalBunu görmeden önce 1 derdim şu an 2 diyorum mesela, hem maaş çok hem kurumsal. Çalışma saatlerini aynı varsaydım. Ama günde 3 saat de çok geliyor bilemedim. Dizi izlemeyi, müzik dinlemeyi seviyorsanız yolda netflix, exxen akarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?